Richie - Alfa Romeo 33 1.5 4x4 (1984)
hele ten CIF nebo jak se to jmenuje.je tekutej prasek (pouziva se na nerez a sklokeramicke desky-to nebude zadnej driak) a beru tim tu prvni vrstvu..uplne cervena pena...pak to jeste drhnu Colorbackem jak o zivot...kdybych to nebral tim cifem tak padne jedna lahev na jeden dil kapoty...zkousel jsem to delat jen tim colorbackem a musi se to lestit nejmin 3x....s tim cifem si to namocim..a mokrou hadrou to vemu nahruba a pak jemne colorbackem...
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
- diLucca
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ja osobne som z colorbackom(obycajnym, a ani podla farby s tuzkou) nemal ziadne vysledky, skor sa mi zdalo ze po modrom turtlewaxe sa to lesklo viac... cervena 75ka mala strasne zaoxid. strechu, a pohohlo dat dvakrat tempo, colorback nemal oproti tempu taky vysledok... Aspon teda u mna. tempo je sice vzhladom na mnozstvo drahsie, ale ma vysledky aj pri RUCNEJ praci(teda lestenie bez karbosky)
Alfa Romeo 33 1.4.i.e.
EX:Alfa Romeo 75 V6, 2xAR 75 TS a TD, Alfa Romeo 146ti, Fiat 127 1050CL
- diLucca
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ake stopy? skor to zabrusuje skrabance(samozrejme nie co su do plnica, len jemne).. a normalne TEMPO nie je na nove laky, lebo obsahuje brusne mikrocastice, preto je na stare a zasle laky...
Teda ked sa nieco bude tempovat asi na osmy krat uz tam vela laku nezostane...

Alfa Romeo 33 1.4.i.e.
- coyote
- SemTuFurt
Ten rozbus není tak jemný a zůstavají na laku jemné škrábance. Ty colorback nedělá, je jemnější.diLucca píše:ake stopy? skor to zabrusuje skrabance(samozrejme nie co su do plnica, len jemne).. a normalne TEMPO nie je na nove laky, lebo obsahuje brusne mikrocastice, preto je na stare a zasle laky...
To že není na nové laky vím

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002 ex.
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
jenomze na ten muj lak asi Colorback nestaci.l..nebo to neumim...nechava mi to porad smouhy a nektera misti mi jakoby vyschnou a jsou sediva....musim to pak namazat znova a znova...vam to taky dela?coyote píše:Ten rozbus není tak jemný a zůstavají na laku jemné škrábance. Ty colorback nedělá, je jemnější.diLucca píše:ake stopy? skor to zabrusuje skrabance(samozrejme nie co su do plnica, len jemne).. a normalne TEMPO nie je na nove laky, lebo obsahuje brusne mikrocastice, preto je na stare a zasle laky...
- Franik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Richii pokud si vzpomínám na téma rozleštění tvého auta jsem ti dal jednu zásadní radu pokud jsi ji nepoužil tvoje věc, tak laboruj dál s cifem atd., a připrav si pár tisíc na nový lak jelikož toto nemůže dopadnout dobře.Richie píše:jenomze na ten muj lak asi Colorback nestaci.l..nebo to neumim...nechava mi to porad smouhy a nektera misti mi jakoby vyschnou a jsou sediva....musim to pak namazat znova a znova...vam to taky dela?coyote píše:Ten rozbus není tak jemný a zůstavají na laku jemné škrábance. Ty colorback nedělá, je jemnější.diLucca píše:ake stopy? skor to zabrusuje skrabance(samozrejme nie co su do plnica, len jemne).. a normalne TEMPO nie je na nove laky, lebo obsahuje brusne mikrocastice, preto je na stare a zasle laky...

Giulietta QV 10/2010 ex.
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
tak jsem vcera jen tak pro zabavu sestavil ten druhej motor...nasadil jsem dellorta a sani s filtrem ...pak jsem vzal baterku a parkrat jsem pres kabely otocil motorem aby nejak nazatuhl...a kdyz jsem an to koukal ,tak ta renovace bude parada....motor komplet rozdelam...sundam hlavy...blok striknu na cerno...hlavy a vika jsou z hliniku,takze ty se vylesti jak psi kulky a vsechny veci jako starter,benzinovou pumpu, termostat atd zkusim vylestit a natru na cerno....taky premyslim ze bych vika natrel na cerveno ,ale je to mozna skoda..lestenej hlinik bude mozny vypadat lepe....
- jindřich 333
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
předná nárazník
nechceš fungl novej pření nárazník na tu tvoji 4kolku...leží mi doma a já ho nevyužiju...mám 33 permanent a ten je z poslední generace, takže je mi k ničemu...nechal bych ti ho za 500kč...je bez laku...takže celej černej, nikdy nebyl na autě.
AR 75 2,0 TS 89
AR 75 2.0 TS 91
ex AR 164 TS 98
ex AR 156 V6
ex AR 33 1,7 16v Permanent4
ex AR 33 1,7 16v
ex AR 33 1,7 ie.
Lncia Lybra 2,4 jtd Intensa
Lancia Kappa 2,4 jtd
Yamaha XTZ 750 Supertenere
AR 75 2.0 TS 91
ex AR 164 TS 98
ex AR 156 V6
ex AR 33 1,7 16v Permanent4
ex AR 33 1,7 16v
ex AR 33 1,7 ie.
Lncia Lybra 2,4 jtd Intensa
Lancia Kappa 2,4 jtd
Yamaha XTZ 750 Supertenere
- jindřich 333
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
ted covece vubec....uz jsem nebyl v garazi alepson 14 dni...ted mi privezli okna a tak litam jen kolem nich...v tydnu se tam zastavim...dofoukam kola a dam si to parkrat kolem bloku a dolestim strechu...nic vic nestihnu...jo a jeste musim poradne pridelat ty nove plasty kolem volantu..nejak se mi to na poprve nepovedlo