Pritulka si to zřejmě vypla sama, jak přestavovala čas.

Jestli chceš pořádnou benzínovou Alfu, tak jdi do tohodle a nebudeš litovat:Rasputin píše:tym samozrejme som nemyslel ze nove auta su zle. s tym komfortom mas pravdu. ja tie uvazujem aj o novsej alfe ale skor ako vikendovku. 164 je tiez nadherny kusok. no a co si pisal ze pri 75ke by si sa bal ze ci vobec prides kam si chccel tak to mas pravdu. ale ked je dobre spravena tak je to ok. mne sa 159 paci ale mmt namna drahy model jak obstaravacia cena tak aj provozna pretoze ked uz takk by som chcel len benzin anieco a naku vyssiu kubaturutak raz sa snad podari.
riprex píše:No to je právě tak trochu problém sehnat něco, co není šrot a není to předražený. Já mám se 156 jen krátké zkušenosti, několik jsem jich řídil a nutno říct, že špatná rozhodně není, ten řidičský zážitek je tam jiný než ve 159, hlavně pro lepší motory (benzíny) a celkovou lehkost auta. Na druhou stranu, když člověk koukne na crashtest
. Znám i člověka co má 156 a hodnotí jí jako nezmara, má jí už spoustu let, nevrazil do ní ani korunu, když nemusel, motoru nakládá už za studena a když něco upadne, tak páska to jistí. Auto je sice tak trochu vrak, po hromadě ho drží kopec pásky, všechny ramena a čepy už dávno odešly, ale ještě to jezdí, což je s podivem, když se jedná o dvoulitrový 16V Twin Spark, nicméně je pravda, že olej pravidelně aspoň dolívá. Už má za sebou tuším nějákejch 260 tkm (160tkm takovéhoto zacházení, předtím nevím) ale je pravda, že její životnost už se počítá na kilometry.
Chtěl jsem zkrátka jen říct, že 156 je v mnohých ohledech nedomyšlená a v mnohých by mě to vadilo, kdybych jí chtěl jako auto. Jezdil už jsem ale i s mnohem hůře řešenými auty snad ve všech ohledech, namátkou Fóbie HTP, Fóbie SDI, Peugeot 106 (na D11 mi z něj upadly obě zpětná zrcátka), Peugeot 206, Peugeot 307, Peugeot 806, Citroen Saxo, Citroen Xsara Picasso... když to tak zpětně prohlížím, většinou to jsou frantíci. Nedám ale dopustit na Renault Avantime. V některých věcech je dost podobnej Alfě. Má totiž spoustu drobných nedodělků, má nezvyklou koncepci, je to něco neobvyklého, jezdí se s ním docela dobře, má poruchovou elektroniku a člověk z něj má dobrý pocit. Taky to byl jeden z kandidátů při výběru 159. Nakonec mě od něj odradilo to, že dva ze tří zkoušených se při předváděcí jízdě rozbily a ten poslední se rozbil už před ní. Pak byl k mání jeden pěknej ve výbavě Privilege s dobře jedoucí, ale žeroucí V6kou, takže bylo tak něják rozhodnuto. Navíc na něj se díly opravdu blbě a draze sháněj
.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti