Danni píše:tak jasne aka matka taka katka tiez som mal v robote kolegov ciganov ale ty sa vedeli spravat ale to je tak 5% ciganu zvysok taky ako je na tych videach by som vlastnorucneproste ak niekto povie nech sa o nas staraju lebo my sme cigani a vy ste biely.. bez lutosti
![]()
a ked vidim na zastavkach ako fetuju toluen a krycia za dievcatami co idu zo skoly ako by ich poj* atd tak to je proste na gulku do hlavy... a zase by som povedal ze uz to prislovie ani neplati "aka matka taka katka" maximalne tak u kazdej 10. rodiny.... ale uz sa mi o tom spekulovat nechce, ved uvidime o par rokov ako budeme vsetci utekat z rodnej zeme
Voyager???:-).crashta píše:Hoj, zitra se chystam do Nemcicek ke studance, chce nekdo neco? Piste prosim objednavky na sedmsedm3614866. Diky. Kdo nevi o co de, tak prosim nereagujte.
hele zde, objednavku si poslal nekam jinam, bo zena nema instrukce. Musis tam zadat sedmsedm...zde. píše:Objednavka zaslanaA navstiv Slimu, beztak bude potrebovat brigadnika..
prekvapko...Pivrnec911 píše:Voyager???:-).crashta píše:Hoj, zitra se chystam do Nemcicek ke studance, chce nekdo neco? Piste prosim objednavky na sedmsedm3614866. Diky. Kdo nevi o co de, tak prosim nereagujte.
mozna mame, ale nic od tebe neprislo. Chces neco?zde. píše:Mate v tech cislech bordel..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host