popripade neni problem se napojit komplet na exchange, kdyz ho mas uz na maily, a tam je kalendar taky a nemusis resit prohlizeni pres webovy rozhrani, nevyhoda ze to vrni ve dne v noci

A to je právě kámen úrazu. Nemusím mít všechny informace na netu. Tam se krásně ukázalo, jak je to propojený, neboť u kontaktů mám občas i mail. A u lidí který maj gmail se mi do telefonu hned nahrála i jejich fotka. Takže je pak otázka co se děje pro změnu s mýma datama. Prostě to letělo a na gmailu nemám nic.prte píše:... pres google account...
mám HTC a synchronizace u w7 naprosto bez problemu (kalendar, kontakty, maily). Jinak urcite bych doporucoval Android, i kdyz s jinyma nemam takove zkusenosti, tak u Androidu naprosto vse bez problemu. Uzivatelsky velice prijemne, vsechny aplikace naleznes bez problemu na "obchod play" a jednuducha instalace. Ktery telefon si vyberes je myslim v podstate jedno - cokoli co psal RV147 je dobra varianta.coyote píše:No zrovna se synchro s Outlook jsem na Androidu sakra vyvztekal. Používám ho především na kontakty a kalendář...
dyt vsak jasne, prece ti neudela duplicitni kontakty, proste je sparuje a udela z nich jedencoyote píše:A to je právě kámen úrazu. Nemusím mít všechny informace na netu. Tam se krásně ukázalo, jak je to propojený, neboť u kontaktů mám občas i mail. A u lidí který maj gmail se mi do telefonu hned nahrála i jejich fotka. Takže je pak otázka co se děje pro změnu s mýma datama. Prostě to letělo a na gmailu nemám nic.prte píše:... pres google account...
Synchro řeším jinak.
Když to vezmu úplně jednoduše, tak dnes je jedno co si koupíš za telefon. Pokud beru ty telefony které jsi jmenoval a budeš je používat na volaní, sms, internet a třeba tu navigaci tak tam okem opravdu nepoznáš, že by něco jelo nějak extra rychle nebo nějak pomalu. Záleží, ale taky jak moc telefon zapráskáš, ale pokud jsi normální člověk a nestahuješ do telefonu každou prasečinu, tak je to opravdu jedno. Fotit nebude ani jeden tak kvalitně jako foták, takže osobně bych třeba foták v mobilu moc neřešil. Spíš záleží na tom, co se komu líbí a co preferuje.RV147 píše:Tak já v podstatě řeším podobnou věc jako Kuba. Mám už celkem letitou nokii E71. Chtěl bych taky Androida, kvůli spostě aplikací dostupnejch zdarma. Cenu taky neřeším, je to na firmu a od O2 je to zdarma. Takže v hledáčku mám Samsung SIII, HTC OneX, XperiaT,Samsung galaxy note II. Iphone nevím, podle mýho už je to dneska trošku snobárna a póza. Chodí s tím nejvíc prachatý teenageři, zlatokopky apod., tím nikoho kdo ho má neházím do jednoho pytle a když mi někdo řekne rozumnej důvod (ne ten, že je to prostě Iphone vole) proč zrovna Iphone, tak i jemu se nebráním. Jo a rád bych to používal i jako navigaci do auta, bo ta moje už trochu stárne a občas i nějaký fotky. To, že to nebude fotka jako z foťáku mi je jasný, ale mělo by to bejt v rámci mobilu alespoň trošku solidní.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti