Kde něco seženu nevím , něak se mi na těch duplexech nelíbí koncovky co tam dávají - vetšinou něaké ovalné jednoduché nebo dvojité nahoru apod. Nejradši bych našel firmu co to udělá na zakazku s koncovkou kterou si vyberu .
  Kde něco seženu nevím , něak se mi na těch duplexech nelíbí koncovky co tam dávají - vetšinou něaké ovalné jednoduché nebo dvojité nahoru apod. Nejradši bych našel firmu co to udělá na zakazku s koncovkou kterou si vyberu . 
 Nevim, za kolik to bylo, ale za ty penize bych si to urcite vyrobil i sam
 Nevim, za kolik to bylo, ale za ty penize bych si to urcite vyrobil i sam 

Kubas píše:podle mě je právě vyvážené, když turbodiesel má na každý válec jednu koncovku....
 tak vam dekuji, ze moje radost z duplexu utrpela
 tak vam dekuji, ze moje radost z duplexu utrpela   jo to ma ta dubajska na Novitecovim zadku, na kazde strane jednu. Ale upravovat kvuli tomu spojler se mi vazne nechce. Ja si na to zvyknu, to se neboj
 jo to ma ta dubajska na Novitecovim zadku, na kazde strane jednu. Ale upravovat kvuli tomu spojler se mi vazne nechce. Ja si na to zvyknu, to se neboj 
George.KHE píše:Asi je to o zvyku, ale ty dvě koncovky na každé straně jsou dle mě moc. Možná s jednou jako ma třeba 159, giulietta.... by to nemuselo vypadat špatně. + pak poupravit ty díry v nárazníku.

dnes jsem se pustil do oziveni vzhledu. To bude jeste slusne prace, nez s tim budu spokojen. Jsem ale rad, ze je to z dobreho nerezu. Prejel jsem to silnym magnetem a ani tuk! Takze snad vydrzi
 dnes jsem se pustil do oziveni vzhledu. To bude jeste slusne prace, nez s tim budu spokojen. Jsem ale rad, ze je to z dobreho nerezu. Prejel jsem to silnym magnetem a ani tuk! Takze snad vydrzi  muzu ti strelit leda ten co tam mam. Mesic nova ovalna koncovka a zbytek velmi slusny stav
 muzu ti strelit leda ten co tam mam. Mesic nova ovalna koncovka a zbytek velmi slusny stav 
Jestli ti stačí fotka ještě z auta kde byl duplex předtím tak tady to mášdohnaltom píše:Nechceš sem nahodit nějaký foto toho duplexu?

.
 . 

momentálně je z něho V3
  momentálně je z něho V3   Tento měsíc je snad za trest
 Tento měsíc je snad za trest  
 A ten difuzor by vypadal líp, kdyby nebyl lakovanej až úplně nahoru, ale nechal se jen decentní malinkej jako na první fotce
  A ten difuzor by vypadal líp, kdyby nebyl lakovanej až úplně nahoru, ale nechal se jen decentní malinkej jako na první fotce Ty si to necháváš patentovat co sis namaloval ? Nebyla nahodou  otázka : "Na co duplex ?
  Ty si to necháváš patentovat co sis namaloval ? Nebyla nahodou  otázka : "Na co duplex ?  "  od tebe ?
 "  od tebe ? 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host