tak co kluci narvu tam tyhle kola?00flash00 píše:hele kluci muzu obut tyhle boticky na alfu?
Roztec 5x112, 235/35 ZR 19" 91Y
mame roztec 5x110 ale ty 2mm se daji udelat excentrickyma sroubama mel sem tak obuty ted elektrony ale jenom 18"
dekuju
Hmmmm! Nějak se ty alfičky začínají rojit a poslední dobou potkávám víc a víc (ale možná se na to jen neustále soustředímBeaumont píše:Jen pro zajímavost: zastavil jsem se v Imofě a mají tem teď na prodej dvě pěkné 159 SW 2.0 JTDm s TI paketem:
http://alfaromeo.imofa.cz/vyzkousene-ojete-vozy/
Tu bílou s karbonovou fólií na kapotě jsem prohlédl a projel a vypadá velmi dobře - nebouraná, se známou historií, pěkná zvenku i zevnitř. Při jízdě nic neklepe, nebouchá, motor (na diesel) pěkně reaguje na plyn.
Pokud někdo shání pěknou 159 v naftě, tak doporučuju.
No potřeboval bych jakej typ oleje. Asi Selenii ale nevim jakou estli 10W/40 nebo 5W/40sunic píše:Tak olej se snad mění podle nájezdu km, radši max. 15tkm a nebo jednou za rok, když tolik nenajedeš. Nebo jako co potřebuješ poradit?
HonzaT píše:(...) Jinak ta bílá z Imofy je také moc pěkná - ale ta folie - jakékoli "karbonové" doplňky jsou u tohohle auta vrchol nevkusu a vidláctví. Nepochopím, jak si někdo může myslet, že to vypadá dobře..
Je to hodně diskutabilní a pravděpodobně se jedná jen o marketing (viz. názory v tom threadu) a s DPF to zřejmě nebude mít moc společného, protože už tady někdo psal, že na 5W40 najel přes 220tkm s DPF a jezdí bez problémů.ssvd píše:Ono taky záleží jestli máš DPF nebo ne, jsou oleje pro auta s DPF a bez... Je tady na to cely tema a tam se dozvis snad už vše. viewtopic.php?f=37&t=5753&start=50
5W 30 je myslím lepší pro DPF a 5W 40 bez...
To je typické řešení pro všechny autorizáky... Nejlépe vyměnit celé auto. Co když to ta výměna nevyřeší, vezmou si ji zpět? Co si za to řekli?martin23 píše:Vkuse mi blikalo upozornenie na palubnoma zle štartovalo,,,
vymenilo sa: palivák, žhaviče, relé, batéria, egr čistené,,,
vkuse to bliká a horšie chytá a už vážne neviem čo mám robiť
dnes som bol vo fiate a povedali že komplet celú riadiacu vymeniť vraj
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host