jeste mi seridil predni mlhovky se slovy ze sem silenec s timhle jezdit v mlze ze svitej vejs nez dalkovy

. Už zbývá jen přední náprava, vyřešit kvikající rozvody, opravit promáčklý zadní dveře spolujezdce a něco udělat s tím otřesně lupajícím omezovačem na dveřích řidiče ... Stav totální spokojenosti se pomalu ale jistě blíží
 . Už zbývá jen přední náprava, vyřešit kvikající rozvody, opravit promáčklý zadní dveře spolujezdce a něco udělat s tím otřesně lupajícím omezovačem na dveřích řidiče ... Stav totální spokojenosti se pomalu ale jistě blíží   .
 .U me to vzdy bylo povolene (repektive mam ruplou pricku pod uchyvenim, prave proto se mi to jednou rocne povoli)...MadMax007 píše:...otřesně lupajícím omezovačem na dveřích řidiče ...

) nový bazmek výškového nastavení sedadla a nové čelní sklo na pojistku včetně dešť. senzoru, nové zimní obutí, nový levý kryt kloubu, promazání výstupu ovl.spojky a promazání převodu řazení. Ještě koupím do foroty nové brzdové desky a konečně můžu auto přepsat z firmy na svoje děvčata
 ) nový bazmek výškového nastavení sedadla a nové čelní sklo na pojistku včetně dešť. senzoru, nové zimní obutí, nový levý kryt kloubu, promazání výstupu ovl.spojky a promazání převodu řazení. Ještě koupím do foroty nové brzdové desky a konečně můžu auto přepsat z firmy na svoje děvčata  když už je opravené bez DPH. Výfuk mám od katu Ragazzon už čtvrtým rokem a udělal jsem to nejlepší, nehnije to a zvuk atypicky nedieselovský
 když už je opravené bez DPH. Výfuk mám od katu Ragazzon už čtvrtým rokem a udělal jsem to nejlepší, nehnije to a zvuk atypicky nedieselovský  

Vnutri je to tiez masaker, ale proste neni cas Je to na
  Vnutri je to tiez masaker, ale proste neni cas Je to na 

Ještě jsem dneska objednal nové lišty stěračů, protože ty staré matlají a matlají... moc už se na ně těším, přeci jen je to investice do bezpečnosti a ještě jsem vzal plnou nádrž "arktické nafty" od Agipu za 2400kč
  Ještě jsem dneska objednal nové lišty stěračů, protože ty staré matlají a matlají... moc už se na ně těším, přeci jen je to investice do bezpečnosti a ještě jsem vzal plnou nádrž "arktické nafty" od Agipu za 2400kč  

3 l zahucely tam jak do bezedna jamy
 3 l zahucely tam jak do bezedna jamy  by me zajimalo kolik to ma kapacitu
 by me zajimalo kolik to ma kapacitu 

pokud máš ostřikovače na světla tak to bude mít určo pětilitrák, možná i jen proto, že to je větší autoRichie píše:doplnena zimni kapalina do ostrikovacu3 l zahucely tam jak do bezedna jamy
by me zajimalo kolik to ma kapacitu

takova zbytecna vaha navic
 takova zbytecna vaha navic 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Bing [Bot] a 1 host