Teď už jenom najít dobrodince kterej mi klimu naplní a bude to [-o< . Pařit se v autě není fakt nic moc

a to jsem ji nechal doplnit. Že by kompresor na odchodu?
  a to jsem ji nechal doplnit. Že by kompresor na odchodu?
Tak to je fakt "solidní" cena, mě to stálo cca 500.speedy píše:naplnění klimy mě stálo v bosch servisu 920Kč, takže cena taky solidní

. Taky na to jednou přijde, jen nevím v jakém pořadí, ragazzon,EBC brzdy či lowtec
 . Taky na to jednou přijde, jen nevím v jakém pořadí, ragazzon,EBC brzdy či lowtec  
   . jinak u mě by asi zůstal předek ve stejné výšce díky unaveným pružinám pod tím kladivem
 . jinak u mě by asi zůstal předek ve stejné výšce díky unaveným pružinám pod tím kladivem  a zadek by šel níže. Nevím jestli Ti to taky dělalo, ale mě sere, že když to trošku valím a alfa si chce jumpnout, tak se to potom tak nepříjmě zhópne, prostě mi to přijde takové  bláto, není vůbec pevný...
  a zadek by šel níže. Nevím jestli Ti to taky dělalo, ale mě sere, že když to trošku valím a alfa si chce jumpnout, tak se to potom tak nepříjmě zhópne, prostě mi to přijde takové  bláto, není vůbec pevný... 

to už asi nestihnuLadis píše:Tak šup, šup ať to na Andrláku můžu protáhnout

.
 .

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host