Příspěvek

od Jenik » 8.2.2013, pát 21:29

Tak společně s klukama z autoscan.cz rozluštěno, jedná se opět o repasy. Viděl jsem dnes na vlastní oči originální trw a porovnání s těmi, které jsem dovezl. Co si tak pamatuju:
1) obal - zaprvé červený podklad pod nápisy TRW je světlejší
2) - nálepka, kde je uvedeno, na jaký auta to je určeno. Všechny ty repasy, které jsme viděli měly MADE IN EU
3) u čepů horního i spodního ramene jsou vybroušené plochy
4) silentbloky jsou BOGE na všech, nicméně u repasu jsou stopy po výměně, stopy po svěráku
5) rozdílné čepy, jiný materiál
Více se dozvíte časem, Jirka z autoscanu vše zdokumentoval, uveřejní to na webu, možná i tady, aby lidi věděli, na co si dát pozor. 
S kamarádem jsme měnili oba přední nápravu s cca 3 týdenním rozestupem, on má nejspíše repasované díly, já mám nerepasované. Uvidíme, jaký bude rozdíl ve výdrži, jezdíme stejný město, stejný cesty, já budu mít v létě 17" kola.
A cenový rozdíl ? Ve výsledku na dílech připlatíte asi 3000 kč.... (horní + spodní ramena). Jestli Vám to za to stojí nebo ne, je Vaše rozhodnutí. 
Nehaním autodíly cardo, jejich přístup je více, než korektní, velmi se zajímají o rozdíly, mají to v plánu sami řešit. Voláme si, emailujeme, ještě než mi díly odeslali si je fotili, prohlíželi a dohodli jsme se, že když je budu chtít vrátit, pošlou si pro ně PPL na jejich náklady. Velmi chválím jejich přístup a zákaznickou podporu a věřím, že jiné díly budou mít v pořádku. To, co se děje v TRW nebude jejich vina, jelikož ty repasy lze obdržet přímo z jejich skladů v Německu. Netvrdím, že ten repas musí být špatný, ale pokud za tu cenu lze mít ne-repas, tak si to nenechme líbit.

AR 147 JTDm | 88kW @ 103kW | 2006 | Progression | BOSE | EGR + DPF OFF by Autoscan.cz
www.foliatecshop.cz | www.omp-shop.cz | www.sparco-shop.cz