prvak) melu tady, jelikoz jezdit za kazdym autem co ma cenu "nad" a spolehat se ze prodejce na miste slevi - to opravdu nejde, nejde snad ani tak o vydaje finacni ale casove / bohuzel mam cas.tisen a vela vela roboty, tvoje auto je mozna ve skvelem stavu (a me OPRAVDU se libi), ale nijak a nicim to tady nedokazals/nedemonstrovals, neni tu info o rozvodech, naplnich, pravidelnych servisech, o tom cos na aute uz udelal, o tom co by se udelat melo... Slova o SKVELEM STAVU jsou to zatim jen slova - ikdyz muzou byt pravdiva...

druhak) na foru proste a jednoduse aktivni nejsi, registrace 3.1.2012, ke dnesku tu mas 3 prispevky
proc jsem te kvuli tomu "osocil" ?
Jake auto bys radeji koupil ty? Auto o kterem nic nevis (mas jen tvrzeni majitele) nebo treba Cendlerovu karu, ktera je tady zminena milionkrat, kazdy na klubu vi co na ni Zdena udelal, kazdy vi jak se o ni staral a co za problemy resil/vyresil.
Neni to nic cim bych te napadal, je to jen fakticka poznamka toho, ze pro me je tohle jednoznacne MINUS, jelikoz stacilo malo, kazdy by to auto aspon kapec znal a mnohem lip bys jej pak (nejen na klubu) prodal.
Ani naznakem o tobe netvrdim ze snad lzes nebo ze tvoje kara je nevyhovujici, to co jsem s tebou komunikoval bylo na vlne "ta cena je spis lonska nez letosni", slo by slevit?
Jde mi o to ze za 230 koupis i 2008, a samoze ti kazdy povi ze je taky v super stavu...
Pokud se o cene chces tete-a-tete bavit - OK, rad za tebou prijedu a proberem to. Nic proti tobe nemam a ani nechci abys mel neco proti me ty
 , vzdyt mame vsichni radi to stejne -
 , vzdyt mame vsichni radi to stejne -   
   .
  .

), tak sedne do auta, podívá se, projede se, prohlédne servisku, poptá se u servismana, atd. Vše průhledné a jednoduché.
 ), tak sedne do auta, podívá se, projede se, prohlédne servisku, poptá se u servismana, atd. Vše průhledné a jednoduché. 

, ale pri hledani jsem narazil na Lancia Delta 1.9jtd twinturbo, docela me zaujala, nevite nejake info o spolehlivosti, dostupnosti dilu, atd
  , ale pri hledani jsem narazil na Lancia Delta 1.9jtd twinturbo, docela me zaujala, nevite nejake info o spolehlivosti, dostupnosti dilu, atd 

zvazte pripadne ponuku, mozno by sme sa vedeli dohodnut na 7300, ked budete mat cestu okolo TN ozvite sa
 zvazte pripadne ponuku, mozno by sme sa vedeli dohodnut na 7300, ked budete mat cestu okolo TN ozvite sa