Poslední jízdu mám někdy kolem 20.11. co si tak pamatuju, takže to bude pěkných 5 měsíců odstávka.... Uvidíme jestli se starouš ještě vzbudí....
  Poslední jízdu mám někdy kolem 20.11. co si tak pamatuju, takže to bude pěkných 5 měsíců odstávka.... Uvidíme jestli se starouš ještě vzbudí....  
 kdyžtak roztáhneme na laně
 kdyžtak roztáhneme na laně

Sotva si koupím auto, napadne hektar těch bílých sraček. Ještě štěstí, že jsem to alespoň stihl dovézt na těch letňákách po suché silnici. Svinská příroda, čarodějnice zaj..aná
  Sotva si koupím auto, napadne hektar těch bílých sraček. Ještě štěstí, že jsem to alespoň stihl dovézt na těch letňákách po suché silnici. Svinská příroda, čarodějnice zaj..aná   Ta Ostrava fakt humus, nebere to konce.
 Ta Ostrava fakt humus, nebere to konce. este ze tu len prsi az leje
 este ze tu len prsi az leje 

ja uz chcem letne alu
 ja uz chcem letne alu 

Já myslim, že určitěmartinez píše:Doufám že už poslední radovánky ve sněhu...

sa mi nechce verit
 sa mi nechce verit

mazec
 mazec ) Jsem objednanej do Autoscanu tak jsem zvědavej
) Jsem objednanej do Autoscanu tak jsem zvědavej  , ale už včera a dnes jsem cejtil jak chytá jarní mízu alfice:)
, ale už včera a dnes jsem cejtil jak chytá jarní mízu alfice:)Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti