HonzaR píše:Co na to Opel: :-) a jeho ecotec 2.2 ?
U Opel-ecotecu 2.2 je velice záludná chyba postupně odcházející čidlo na vačce..ono neodejde nikdy hned, / a nový může kecat..:-)--musí se to diagnostikovat i po výměně/jen se rozese.re časování a pak je z toho jednotka dost "jurodivá" ....
...tím je u ecotecu 2.2 nutný začít, a zkusit si projít důkladnou diagnosu -časování--čili vykašlat se na vypípávání a šťouchnout to na pořádnej opel-program...ta souvztažnost sčasováním je důležitá..
Kdyby to bylo čidlem na vačce tak mám jedno úplně nové Bosch, protože se myslel že hlásí závadu, ale nakonec to byly rozvody, takže mám úplně nový čidlo zbytečně.

hele tak co mi teraz odporucas ako dalsi postup?
 hele tak co mi teraz odporucas ako dalsi postup?
 ( nejdriv sem vymenil vahu vzduchu 120e, pak skrtici klapku 100e a furt nic ... Tak skusme neco dale, tu "zlou" skrtici klapku dam proverit do jineho servisu ci sa vtom mim nepomylili kdyz mi povedeli ze ma vuli a nakonec vuli asi nema teda ... Kurkyn, co tam jeste muze byt zle? posilam opet graf ci uvidis nejakou zmenu po vymene ti klapky
( nejdriv sem vymenil vahu vzduchu 120e, pak skrtici klapku 100e a furt nic ... Tak skusme neco dale, tu "zlou" skrtici klapku dam proverit do jineho servisu ci sa vtom mim nepomylili kdyz mi povedeli ze ma vuli a nakonec vuli asi nema teda ... Kurkyn, co tam jeste muze byt zle? posilam opet graf ci uvidis nejakou zmenu po vymene ti klapky