kolik - kam - do kdy
 kolik - kam - do kdy  
 kolik - kam - do kdy
 kolik - kam - do kdy  
 mozno stolny tenis.. troska sportu neuskodi nikdy..
  mozno stolny tenis.. troska sportu neuskodi nikdy.. 

nyní založím i hlasování o gulášku, raději zvěřinový a nebo hovězí?
  nyní založím i hlasování o gulášku, raději zvěřinový a nebo hovězí?   

Nene určitě ne kvůli dálce, ale dělám na šichty a plán na červen budu vědět až tak koncem měsíce a už dopředu tuším, že tenhle víkend mi vychází pracovníwenca89 píše:Diamond -skoda, bude to paradni akce :-) ... ale jestli je to kvuli dalce, pojedou kluci i z Karlovych Varu, Plzne, Ceskych Budejovic, Slovenska apod. takze nic neni nemozne :-)

rad bych se pridal ale nevim zda pojedu sam nebo nekoho priberu... Je uz urcteny nejaky cas srazu,? Jestli by nebylo pro me lepsi prijed uz v patek.
  rad bych se pridal ale nevim zda pojedu sam nebo nekoho priberu... Je uz urcteny nejaky cas srazu,? Jestli by nebylo pro me lepsi prijed uz v patek.   i kdyz to pro me neni nejdal jestli to je teda v tom brne
  i kdyz to pro me neni nejdal jestli to je teda v tom brne   
  [-o<
  [-o< 
   . Nejde o dalku, ale skvelou zabavu a partu lidi a mimoradnou prilezitost
 . Nejde o dalku, ale skvelou zabavu a partu lidi a mimoradnou prilezitost  . Rezervaci poresime pres sz
 . Rezervaci poresime pres sz  :-)
 :-) postel, mezera, postel spojene zadni deskou
  postel, mezera, postel spojene zadni deskou   prechazet vecer opravdu nebudu
  prechazet vecer opravdu nebudu   
  koukam, ze bude veselo
 koukam, ze bude veselo   ... neboj, je na nas co si zvolime, takze to bude bez prirazky za prelejzani
  ... neboj, je na nas co si zvolime, takze to bude bez prirazky za prelejzani  ... zde jedou pary, tak se budu snazit u  vsech pokojů domluvit slozeni posteli na manzelsky
 ... zde jedou pary, tak se budu snazit u  vsech pokojů domluvit slozeni posteli na manzelsky   

Přijedeš velorexem?Adamsquare píše:Jak je to se stanem?

rano te do koupelny pustim
 rano te do koupelny pustim  no stres
  no stres   
  zase ten kusok si prelezem
 zase ten kusok si prelezem   

.
 . 

Naco resim ted postel kdyz stejne me rano najdete nekde pod stolemKwaso píše:Reggi to sa nejako spravi.. to pojde spojit a ked nie tak cist na spanok mi to nevadizase ten kusok si prelezem

a Seatem tam jet je blbost.. já si ještě budu snad muset pujčit nějakou Alfu z Imofy
  a Seatem tam jet je blbost.. já si ještě budu snad muset pujčit nějakou Alfu z Imofy 
 ... to je duvod "ono se mu nechce"
  ... to je duvod "ono se mu nechce"  
  ... ukaz mu alfu michalaP a nemuze odolat
 ... ukaz mu alfu michalaP a nemuze odolat  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti