Po několika Alfách, které jsem nakonec nekoupil byla tato první, kterou jsem dovezl až domů. Táhneme to spolu už desátý rok a jsem s ní nanejvýš spokojený. Vyhovuje mi po všech stránkách - nespadá do běžné konfekce, je dost "moderní" aby ještě mohla do denního provozu a zároveň dost "stará", aby byla něčím zajímavá, resp. pro mě zajímavá auta končí přelomem tisíciletí.
Je to jedna z prvních vyrobených wide (květen 1995), motor 1.8 8v - pro mě ideální kombinace. Jen kola už nejsou origo Speedline, i když tyto Zendery se t.č. na 155 dávaly taky, takže je vše OK
 .
 .V roce 2004 po koupi měla najeto 96 tis., dnes má cca 170 tis. Bohužel už se nevyhnula drobné údržbě

,  ale veškeré opravy a investice mi tady dávají smysl... No, dostat ji do top stavu je ještě běh na dlouhou trať. I když asi nebudu zachovávat 100% originalitu. Snad se časem dílo podaří
 ,  ale veškeré opravy a investice mi tady dávají smysl... No, dostat ji do top stavu je ještě běh na dlouhou trať. I když asi nebudu zachovávat 100% originalitu. Snad se časem dílo podaří  .
 .

. Ale za kožený sesle jak má HonzaQ4 bych vyměnil hned, sport nesport.
 . Ale za kožený sesle jak má HonzaQ4 bych vyměnil hned, sport nesport. . Takže díky za nabídku, ovšem nepadá v úvahu.
 . Takže díky za nabídku, ovšem nepadá v úvahu.

Tonio, za to můžeš stejně ty. Vyhlásil jsi příjezd na Pálavu - no a nechtěl jsem tam vedle tvé voňavky vypadat jak nějaká Popelka, tak jsem na poslední chvíli doháněl, co předtím několik let nešlo
 Tonio, za to můžeš stejně ty. Vyhlásil jsi příjezd na Pálavu - no a nechtěl jsem tam vedle tvé voňavky vypadat jak nějaká Popelka, tak jsem na poslední chvíli doháněl, co předtím několik let nešlo  . A ty si nepřijedeš kvůli deštíčku...
 . A ty si nepřijedeš kvůli deštíčku...  
   .
 . .
 .

třeba seženem i zbytek portfolia....
  třeba seženem i zbytek portfolia....   . Ale ty fotky hore fakt klamou, realita je daleko krutější. Alfa jezdí denně a je to na ní poznat. A to by mě asi zas čekalo několikahodinové martyrium jak před Pálavou
 . Ale ty fotky hore fakt klamou, realita je daleko krutější. Alfa jezdí denně a je to na ní poznat. A to by mě asi zas čekalo několikahodinové martyrium jak před Pálavou  :
 :