"EX POST" - Další narozeninový sraz v Ústí

Odpovědět
Michéla

"EX POST" - Další narozeninový sraz v Ústí

Příspěvek od Michéla » 10.8.2008, ned 20:20

Bylo to opět super !!! :smt023

Michéla

Příspěvek od Michéla » 10.8.2008, ned 20:28

Sešli jsme se zčásti na místě, kde byla pak oslava narozenin, odtud jsme jeli v čele s oslavencem na staré letiště . Orinoko ( oslavenec ) dělal parádičky, jako např. kličkoval, klidně až do protisměru, troubil a dělal prostě všelijaký hovadiny :-D a my jeli za ním a dělali to po něm :wink: Na letiště za náma přijel zbytek lidiček a kluci si dali sprinty, kecalo se ..... Já jsem musela pak odvézt dceru na autobus, který jí vezl na tábor, což bylo kousek od místa konání narozenin. Rozloučili jsme se a jely .... Chvíli jsem s dcerou čekala mezi lidmi čekajícími na totéž a najednou Káťa povídá : ,, Mami koukej..... ježiš !!!!! Alfy !!!! ...otočila jsem se a po silnici odspoda jeli všichni z letiště, ještě teď mi jde husí kůže po těle. Všichni čuměli , alfy troubily a my mávaly, i moje babičkla z toho měla slzy v očích, bylo to fakt dokonalý. Chvíli jsem tam ještě postála, ale Kačku to tak dojalo, že bulila, tak jsem řekla že raději jedu, aby tam neplakala ještě do odjezdu a nechala jí tam s babičkami. Akorát když jsem nasedala do své 33, jela kolona zpátky, dohnala jsem je, dojeli jsme k nám a šli pařit.
Oslava se vydařila perfektně, tolik super lidiček co se umí tak dobře bavit se jen tak nesejde, fakt to bylo supet !!!!

:diky všem zúčastněným

Odpovědět

Zpět na „Srazy, mini-srazy, setkání...“