Spíš jestli tady nejde o ty teplotní rozdíly, kdy hadička klimatizace může být skoro mrazivá a pořád na jedno místo kape vařící voda, to určitě dobrotu dělat nebude

pomohlo.Zatial sa voda pekne drzi jak predttym. Presne som tam nalial toto http://www.liqui-moly.de/liquimoly/prod ... nt&land=DE
 pomohlo.Zatial sa voda pekne drzi jak predttym. Presne som tam nalial toto http://www.liqui-moly.de/liquimoly/prod ... nt&land=DE
 takže mi bude prostě stačit koupit 4l kapaliny a 4 l destilky..to je celkem v poho
  takže mi bude prostě stačit koupit 4l kapaliny a 4 l destilky..to je celkem v poho  

) za měsíc najeto max 350km ale kapalina opět ubyla.
) za měsíc najeto max 350km ale kapalina opět ubyla. .
 . ?
 ?Jak úplně vpravo - myslíš tlačítko F?scrappycz píše:Díky, jdu to zkusit :-)
Zítra až auto vychladne se podívám a dám vědět.
Jinak když dám vytápění přes klimu, tak to hřeje, ale když zmáčknu jen výhřev bez klimy (to uplně v pravo) tak mi to připadá že je to pořád studené. Každopádně díky, jsem rád za každou radu..

sunic píše:To úplně v pravo je výhřev zadního okna, jestli nepletu, né? Tím v autě fakt nezatopíš..

Já zas neodolal odpovědět..
   Já zas neodolal odpovědět..   Ale byl to Tvůj vtip a já Ti ho ošklivě sebral, do příště se polepším
   Ale byl to Tvůj vtip a já Ti ho ošklivě sebral, do příště se polepším  
 , a tohle auto nemám ani měsíc takže se omlouvám za trapas
, a tohle auto nemám ani měsíc takže se omlouvám za trapas   

),preci jen na studenym to kapat nemusi(neni to natlakovany),ale mista uniku chaldici kapaliny sou vetsinou viditelny(samozrejme sou i mista kam se budes jen velmi tezko dostavat), nekdy staci jen dotahnout nekterou motexku a je po problemu.Pak sou tu samozrejme dalsi a horsi moznosti kam se muze voda stracet.Pokud by ti nekde prosakovala do oleje tak u vetsiny aut(ted me opravte jestli to u 159 neni) podud prosakuje voda do oleje tak se vytvari takovy slem na vicku na dolivani oleje + samozejme olej jaksi pribyva
 ),preci jen na studenym to kapat nemusi(neni to natlakovany),ale mista uniku chaldici kapaliny sou vetsinou viditelny(samozrejme sou i mista kam se budes jen velmi tezko dostavat), nekdy staci jen dotahnout nekterou motexku a je po problemu.Pak sou tu samozrejme dalsi a horsi moznosti kam se muze voda stracet.Pokud by ti nekde prosakovala do oleje tak u vetsiny aut(ted me opravte jestli to u 159 neni) podud prosakuje voda do oleje tak se vytvari takovy slem na vicku na dolivani oleje + samozejme olej jaksi pribyva   coz je asi nejhorsi varianta co te muze potkat(ale to byva u starsich aut,vetsinou spatnym tesnenim ci proreznutim) a to by snad jeste i ty nejstarsi 159 nemelo potkavat i kdyz...
  coz je asi nejhorsi varianta co te muze potkat(ale to byva u starsich aut,vetsinou spatnym tesnenim ci proreznutim) a to by snad jeste i ty nejstarsi 159 nemelo potkavat i kdyz...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host