ad karta lubo156, nako toho uzivatela neviem najst

ad bezpecnost, urcite je mozne vsetko, a ze nekdo ten kufer na svetlach otvori ta monost tu stale je. Kolegovi sa stala taka vec, ze v meste stal na svetlach, a naraz len hups, typek mu nasadol do auta, ze nech ho odveze nevim uz kam, ze nutne sa tam musi dostat
 Odvtedy sa zamykal v aute aj ked isiel preparkovat do garaze
  Odvtedy sa zamykal v aute aj ked isiel preparkovat do garaze   
 Tak s tym kefrom porozmysalm este, lebo mam v ponuke ten zadny znak, len nevim jak dlho bude k mani. Ale pritulka mi vravela ze nech jej najprv spravim antenu, zabudal ju sundat ked isla do mycky, a je to urvane ze bude treba menit aj tu "plutvicku". Tak to ma teraz prednost.
//uzivatel najdeny, pardon

Spotrebu nemam potrebu moc resit, ale fakt mi jde spis o to jestli neco neni v neporadku. Tema o spotrebe mam procteny. Nasel jsem tam par napadu co muzu zkusit. Jen jsem se proste ptal jestli to nekdo dalsi ma taky na takovejch cislech nebo mel a neco s tim udelal. Pokud je to normalni tak to resit nebudu, ale ty rikas, ze ti to prijde hodne a potvrzuje to i to co je v tematu o spotrebe. Uvidim jak to vyjde jak budu zase brat naftu.
 Spotrebu nemam potrebu moc resit, ale fakt mi jde spis o to jestli neco neni v neporadku. Tema o spotrebe mam procteny. Nasel jsem tam par napadu co muzu zkusit. Jen jsem se proste ptal jestli to nekdo dalsi ma taky na takovejch cislech nebo mel a neco s tim udelal. Pokud je to normalni tak to resit nebudu, ale ty rikas, ze ti to prijde hodne a potvrzuje to i to co je v tematu o spotrebe. Uvidim jak to vyjde jak budu zase brat naftu. ...trochu vazneji - DPF at uz se mi nelibi jak chce se mi kuchat nechce - jednou je tam, tak ho tam proste necham i s tim, ze to budou dalsi vydaje.
 ...trochu vazneji - DPF at uz se mi nelibi jak chce se mi kuchat nechce - jednou je tam, tak ho tam proste necham i s tim, ze to budou dalsi vydaje.
 ,ale uvidíš zda se ti neustálý a to máš i průměr okolo 10? Tak by to potom po město muselo papat slušně.
 ,ale uvidíš zda se ti neustálý a to máš i průměr okolo 10? Tak by to potom po město muselo papat slušně. , ale okolo 7 na dálnici musíš jet i s 2,4.
, ale okolo 7 na dálnici musíš jet i s 2,4.