No nic klima zřejmě vypadla centrálně (převážně všude možně), tak bych to odpískal s tím, že typický uživatel 159 je naprostý cvok, který celý život obhajuje své naprosto stupidní a neuvážené rozhodnutí koupit Alfu-neAlfu.
No, za sebe musím říct, že předností je určitě správná barva (já ji mám už tři roky). Návštěva servisu po 30kkm samozřejmě neznamená, že bude do budoucna bez investic, ale já měním olej taky po 25kkm, i když Čendler kroutí hlavou, když mu to řikám. Minimálně má jasnou historii a poctivým 150kkm, což se o mnoha autech z Itálie, nebo reichu určitě říct nedá. Jezdila v okolií Kyjova, ale na srazu ani DPF off akci jsem ji neviděl, takže nevím čí je.jara776 píše:Zdarec, vidim ze tu mate zajimavou diskuzi, co rikate na tuhle Alfu? http://www.sauto.cz/osobni/detail/alfa- ... oFrom=list neznate ji nekdo? Po kolika km se dela u 159ky servis? Podle fotek servisky, jezdila po 30 tkm, neni to moc?
Teda chlapi, asi sem stará škola, ale vložky si stará mění sama, tož ani nevím, že ta věc má takový pruhsunic píše:S tou nálepkou na kundafáč jsi to Pedro trefil brilantně, fakt humus fialovej
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti