este davno co som mal sony ericsson W910i boli restarty dost caste aj 5x denne bol to telefon od orange SK s upravenym SW pre orange a prave tam bol kamen urazu najprv som nahral SW od vodafone CZ a restarty prestali uplne a potom origo SW od SE ta ze som to mal uplne ciste a ten telefon bezal jak hodinky az pokial nezmokol.. samozrejme to bola este platforma A200v2...
vivaz aj ked bol na reklamacii 3x (2x nefungoval dotyk 1x doska) no slapal jak mal aj ked tam boli iste obmedzenie s certifikaciu app no dalo sa to heknut bez straty zaruky
teraz by som tiez mohol skusit nahrat origo ROM ktora nebude zatrepana bordelom od telecomu ale stratim zaruku a ani neviem ci to vobec pomoze a vobec sa mi to nechce uz riesit bo je to strata casu a clovek ak si kupi novy telefon tak ocakava ze pojde bez problemov a nie ze dostane nejaky prototyp ktory si musi vylepsit aby isiel normalne abo nech si zvykne 

frajerka co ma LG optimus L5 sa vraj restartoval par krat ale iba prvy tyzden potom uz mala pokoj 

tiez riadna chujovina 

proste nasrat do ruk a tyzden nepustit k vode... jak daco take moze ist do predaja