Cd jsem hodil do navi a naskočily nějaký upgrady.. chvili si to něco instalovalo.. vše je ok, jen mam problém s tím že pokud dám destination-adress a zadam tam nějaké město tak ho najde a vidím ho i na mapě.. ale když dam active tak mi to napíše že vyhledávání se nezdařilo a že mam vložit správné cd.... bud s tím neumím nebo něco dělam špatně..
navi
- tomas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
navi
zdravím, přišlo mi cd do navigace s mapou čr a evropou od kesáče (tímto bych mu chtěl moc poděkovat
)
Cd jsem hodil do navi a naskočily nějaký upgrady.. chvili si to něco instalovalo.. vše je ok, jen mam problém s tím že pokud dám destination-adress a zadam tam nějaké město tak ho najde a vidím ho i na mapě.. ale když dam active tak mi to napíše že vyhledávání se nezdařilo a že mam vložit správné cd.... bud s tím neumím nebo něco dělam špatně..

Alfa Romeo 166 - 2,4 JTD full luxury packet and lowrider suspension
- tomas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
takže vše u navi zapojeno..zkoušel jsem vše rozpojit a zapojit a nic.. co jsem pátral na zahraničních stránkách tak je ještě jeden konektor někde v zadním platě.. a nebo už jen koupit jinou gps antenu.. netušíte někdo jaká tam pasuje, všude jich mají mraky těch uni
Alfa Romeo 166 - 2,4 JTD full luxury packet and lowrider suspension