Kolo jezdí kolem 2:32... z výfuku ani obláček, langsam tempo...

Zkoušel jsem jiný, ten z Moravy. Popravdě nepoznávám žádný rozdíl krom toho, že se to líp udrží na volnoběhu při studeným motoru. Jinak to vypadá stejně.
 Zkoušel jsem jiný, ten z Moravy. Popravdě nepoznávám žádný rozdíl krom toho, že se to líp udrží na volnoběhu při studeným motoru. Jinak to vypadá stejně.
 já už se lekl, že čas 1:20 na kolo
 já už se lekl, že čas 1:20 na kolo   hned mi blesknul hlavou můj nej čas na motorce 1:53 a s autem 2:11 a říkal jsem si, do háje, je to vůbec možný?
 hned mi blesknul hlavou můj nej čas na motorce 1:53 a s autem 2:11 a říkal jsem si, do háje, je to vůbec možný?   Až pak jsem si poposednul a došlo mi, že jde o čas ve videu
 Až pak jsem si poposednul a došlo mi, že jde o čas ve videu   

Nakonec jsme absolvovali celkem 4 jízdy.
 Nakonec jsme absolvovali celkem 4 jízdy.  Snažil jsem se všechy pouštět před sebe, v posledním kole tak, že jsem zapomněl brzdit a měl jsem s tím trochu práce.
 Snažil jsem se všechy pouštět před sebe, v posledním kole tak, že jsem zapomněl brzdit a měl jsem s tím trochu práce. Podle mě mu vadilo taky to blikání Alfy při prudkým bržděni (tj. prakticky pořád).
 Podle mě mu vadilo taky to blikání Alfy při prudkým bržděni (tj. prakticky pořád). 
  Taky koukám, že i já jsem hvězdou tvého videa
 Taky koukám, že i já jsem hvězdou tvého videa  

... proste sem to spatne odhad, zacal sem brzdit moc pozde a alfista nekoukal do zrcatek, nevsim si me a zlomil mi to tam Nic vic.. chtel sem se za kazdou cenu dosta pred Máru (v Honde co je to z ni toceny) aby me pak dalsi cely kolo nebrzdil v zatackach, stejne jako to predtim... na rovine mu to jelo stejen jak me, tak sem jinou moznozst nemel, nez to tam zkusit pustit na brzdy na konci cilovky.... nj proste se stane
... proste sem to spatne odhad, zacal sem brzdit moc pozde a alfista nekoukal do zrcatek, nevsim si me a zlomil mi to tam Nic vic.. chtel sem se za kazdou cenu dosta pred Máru (v Honde co je to z ni toceny) aby me pak dalsi cely kolo nebrzdil v zatackach, stejne jako to predtim... na rovine mu to jelo stejen jak me, tak sem jinou moznozst nemel, nez to tam zkusit pustit na brzdy na konci cilovky.... nj proste se stane  Hlavne v klidu ;)"
 Hlavne v klidu ;)"To si děláš prdel, to napsal kde?Adamsquare píše:Tak to byl idiot, nic víc nic míň
"Pi** Grand Turismo... proste sem to spatne odhad, zacal sem brzdit moc pozde a alfista nekoukal do zrcatek, nevsim si me a zlomil mi to tam Nic vic.. chtel sem se za kazdou cenu dosta pred Máru (v Honde co je to z ni toceny) aby me pak dalsi cely kolo nebrzdil v zatackach, stejne jako to predtim... na rovine mu to jelo stejen jak me, tak sem jinou moznozst nemel, nez to tam zkusit pustit na brzdy na konci cilovky.... nj proste se stane
Hlavne v klidu ;)"
jj... hlavně v klidu...
 No tak teď jsem teda solidně roztočenej, doufám, že toho zmrda někde na okruhu nepotkám
 No tak teď jsem teda solidně roztočenej, doufám, že toho zmrda někde na okruhu nepotkám   k...a, jezdil jsem okruhy v autech, mám nějakou zkušenost i s Formulí Opel, jezdil jsem okruhový závody na motorkách, nejen v ČR, ale i venku a VŠUDE a VŽDYCKY platí, že zodpovědnej je JEN a POUZE ten vzadu!!!!!!!! Když už je to takovej kokot, že neni schopnej si koupit pořádný gumy, že nepochopil, že se mu vnitřní kolo "utrhne" jako první a že neumí odhadnout nájezdovou rychlost, tak ať aspoň do prdele drží hubu, sype si popel na hlavu a omlouvá se kudy chodí
 k...a, jezdil jsem okruhy v autech, mám nějakou zkušenost i s Formulí Opel, jezdil jsem okruhový závody na motorkách, nejen v ČR, ale i venku a VŠUDE a VŽDYCKY platí, že zodpovědnej je JEN a POUZE ten vzadu!!!!!!!! Když už je to takovej kokot, že neni schopnej si koupit pořádný gumy, že nepochopil, že se mu vnitřní kolo "utrhne" jako první a že neumí odhadnout nájezdovou rychlost, tak ať aspoň do prdele drží hubu, sype si popel na hlavu a omlouvá se kudy chodí   Nevím jak zareagoval ten kluk s tou GT, ale pro mě by si museli přijet PČR, protože na to by mu byla helma malá
 Nevím jak zareagoval ten kluk s tou GT, ale pro mě by si museli přijet PČR, protože na to by mu byla helma malá  
Souhlas, tyhle hromadný akce, kam přijede kdejaký pako co si jako rozcvičku ráno pouští Rychle a Zběsile, jsou vždycky o držku...HKou píše:Obecne mi neni jasny, proc zavodnici, co evidentne budget na zavodeni maji, lezou na DoD.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti