No právě, že prodává auta jak housky na krámě a čím více housek, tím větší možnost, že si na nějaké občas někdo nepochutná. Má zkušenost: koupil jsem protiúčtem AR 156 v červnu za poškozenou 147, auto jsem potřeboval a neměl jsem čas "hledat" tak jsem vzal od Martina. Byla pěkná jako všechny co tu prodává a ostatní jsem nezkoumal, prostě důvěra v prodejce. Tento týden se vrátila z Autoscanu. Rozpočet na servis 95tis.(cena auta).Franik píše:![]()
že by měl Martin konkurenci a nějak jí to nedá spát? první příspěvek, špatně umístěnej a navíc na prodejce který tady prodává auta jak housky na krámě. Když si koupíš v krámě malej rohlík a doma ho zvážíš, tak si taky pudeš stěžovat na forum pekáren že jsi si koupil rohlík kterej byl pod váhou?
to jsi koupil zadřený vrak bez kol? co na 147 může být za takovou raketu? na to jsem asi já po čtyřech letech a výměně snad uplně všeho, i opakovaně...vencaAR píše:No právě, že prodává auta jak housky na krámě a čím více housek, tím větší možnost, že si na nějaké občas někdo nepochutná. Má zkušenost: koupil jsem protiúčtem AR 156 v červnu za poškozenou 147, auto jsem potřeboval a neměl jsem čas "hledat" tak jsem vzal od Martina. Byla pěkná jako všechny co tu prodává a ostatní jsem nezkoumal, prostě důvěra v prodejce. Tento týden se vrátila z Autoscanu. Rozpočet na servis 95tis.(cena auta).Franik píše:![]()
že by měl Martin konkurenci a nějak jí to nedá spát? první příspěvek, špatně umístěnej a navíc na prodejce který tady prodává auta jak housky na krámě. Když si koupíš v krámě malej rohlík a doma ho zvážíš, tak si taky pudeš stěžovat na forum pekáren že jsi si koupil rohlík kterej byl pod váhou?
Obrázek ať si každý udělá sám......
(mám doklady z Autoscanu i komunikaci s Martinem pokud snad někdo nevěří)
Drahá láska
no na vrak nevypadala:Petr147 píše: to jsi koupil zadřený vrak bez kol? co na 147 může být za takovou raketu? na to jsem asi já po čtyřech letech a výměně snad uplně všeho, i opakovaně...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host