Prakticky záladná výbava( bez multifunkčného volantu a tempomatu)
Silné stránky:
Zatiaľ alfinku poriadne skúšam len nejaké dva týždne, takže som nabehal cca nejakých 2000 km (najradšej by som na nej chodil aj smeti vysypať tie dva metre ku kontajneru

Slabé stránky:
Ako som písal mám ho len krátko tak mám ešte ružové okuliare a ak aj nejaké sú moc ich nevnímam .
Skúsenosti so servisom:
Asi po 30km ako som ju kúpil tak klakol EGR ventil . Takže nasledovalo zaslepenie a softvérové odstránenie. Auto bolo dovezené z talianska po operatívnom leasingu priamo od Fiatu kde dlho stálo( cca rok), takže aj v autobazare mi povedali že sa to dalo čakať (odtránenie platil autobazár) . Na afe som hneď menil rozvody a všetky filtre a olej ( má najazdené 174 000 a pravdepodobne tam rozvody ešte robené ani neboli takže s tým som počítal hneď). Ináč potom dúfam že do servisu tak skoro nebudem musieť prísť.
Skúsenosti s predávajúcim:
Kupoval som ju v Bánovciach v autobazáre Gráč. Zatial bezproblémové jednanie- keď sa mi niečo nezdalo na aute hneď mi to pozreli ,egr ventil mi spravili všetko v ich réžii takže zatial spokojnosť.
Úpravy:
zatiaľ žiadne: do budúcnosti rozmýšľam nad dorobením tempomatu, aspoň zadných senzorov, fólie( aby ju tak neopekalo znútra