) a funguje bez problémů....
 ale pak jsem to začal trochu víc lustrovat a prej že životnost 250tis km atp. pri mem ročním najezd-40-50tis km bych to mel tak na 2roky.
  ale pak jsem to začal trochu víc lustrovat a prej že životnost 250tis km atp. pri mem ročním najezd-40-50tis km bych to mel tak na 2roky.   a to kdovi jestli-pravost km atd.. řešil už někdo opravu toho sportronica, nebo repas po životnosti? fakt nevim co od toho čekat
 a to kdovi jestli-pravost km atd.. řešil už někdo opravu toho sportronica, nebo repas po životnosti? fakt nevim co od toho čekatMožná má 300,já ho nestáčel..maara77 píše:automatu bych se nebál, já ho mám, nalítano necelých 200tis (aspoň doufám, že čuhane?!) a funguje bez problémů....

...
 ...

v pondeli tam volam, jeste tam byla-pak jsem musel sluzebne na SK a naraz je pryc-bych nekoho
  v pondeli tam volam, jeste tam byla-pak jsem musel sluzebne na SK a naraz je pryc-bych nekoho 
 no, ale zkuseny prodavac-ze se nic nedeje, ze vse funguje jak ma.
  no, ale zkuseny prodavac-ze se nic nedeje, ze vse funguje jak ma.  tak jsme to projeli-samozrejme ICS chtelo kod-takze to netopilo, nic. tak me svezl-3l pekne bublal a on vykladal neco o zatuhlych brzdach, ale jinak ze je vse jak ma byt
  tak jsme to projeli-samozrejme ICS chtelo kod-takze to netopilo, nic. tak me svezl-3l pekne bublal a on vykladal neco o zatuhlych brzdach, ale jinak ze je vse jak ma byt  pak jsem za volant sedl. ja ze tomu vymetu pavučiny a nic. šlapu plnej a to jen ležerne zrychlovalo. neradilo ani na ten manual režim, asi nejakej nouzovej rezim nebo co. ten jen krčil rameny a divil se ze se mi neco nezda. poradte, stačí tam jen ponahazovat nejake kody, nebo to muze byt i vaznejsi? premyslim, ze bych je ohnul o poradnou slevu, kdyz to vezmu jak to je, ale musel bych vedet, ze je to ok a neni v
  pak jsem za volant sedl. ja ze tomu vymetu pavučiny a nic. šlapu plnej a to jen ležerne zrychlovalo. neradilo ani na ten manual režim, asi nejakej nouzovej rezim nebo co. ten jen krčil rameny a divil se ze se mi neco nezda. poradte, stačí tam jen ponahazovat nejake kody, nebo to muze byt i vaznejsi? premyslim, ze bych je ohnul o poradnou slevu, kdyz to vezmu jak to je, ale musel bych vedet, ze je to ok a neni v   prevodovka
  prevodovka

cena 4000€Danni píše:asi nikto nepozna co?
http://auto.bazos.sk/inzerat/33415679/P ... -24JTD.php

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host