Samozřejmě dovézt k vyvážení včetně setrváku, přítlačáku a řemenice.
  Samozřejmě dovézt k vyvážení včetně setrváku, přítlačáku a řemenice.http://www.vyvazovani-brzak.cz/
 Samozřejmě dovézt k vyvážení včetně setrváku, přítlačáku a řemenice.
  Samozřejmě dovézt k vyvážení včetně setrváku, přítlačáku a řemenice.Jo, je to tak, jeden tlumič odešel a ten druhý to přestal zvládat udržet celé jak se ochladilo. Do jara se mi čekat nechtělo, tak jsem oba dva vyměnil.Franik píše:kdyz jsi byl u me tak kapota drzela, ze by zima?

.
 .
taky pomocnej spojkovej valec jo ?d.k76 píše:dnes jsem vymenil pomocnej spojkovej valec, tak uz zase vesele kvedlám fofrklackem
 co ti to delalo ?
 co ti to delalo ? 

Tak me to par dni před tim nez to umřelo, zabiralo na mensim a mensim kousku az zustal pedal na podlaze.Richie píše:taky pomocnej spojkovej valec jo ?d.k76 píše:dnes jsem vymenil pomocnej spojkovej valec, tak uz zase vesele kvedlám fofrklackemco ti to delalo ?

aspoň jsem ušetřil nějakou kačku, protože INA byla levnější. Zejtra jí aplikuju.
  aspoň jsem ušetřil nějakou kačku, protože INA byla levnější. Zejtra jí aplikuju. 

Možná se jí to líbilo, tak by chtěla ještě nějaké chlapské dotykyPetr147 píše:klasické chování, něco opravíš a hned se pos.re něco jiného

u nas u alfistu rikame: "u nas o zabavu posrano"...spideerr píše: o zábavu zase postaráno.

a hlavně umyl :-) aby byla poznat a hlavně vidět.
 a hlavně umyl :-) aby byla poznat a hlavně vidět.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host