Chryslera si ani teoreticky nemůžu koupit, když se v Evropě neprodává....
Ale zrovna ten Chrysler 200 kdyby se mu dala jiná maska by se klidně jako Lancia prodávat mohl.... s nějakým dvoulitrovým JTDčkem pro Evropu proč ne....
Lancii taky fandím, ale není to pro mě srdcovka jako Alfa...
Ostatně - co je problém spolupráce Alfy s americkýma značkama? každý se oprávněně bojí, že ty auta budou mít "americké" jízdní vlastnosti a nebude to ono.... Ale v případě Lancie? tu si nikdo nekupuje k řezání zatáček, takže tam ta navázanost na americké auta není problém....
Samozřejmě, fandové Delty a starších aut zapláčou, ale tohle třeba já osobně neřeším.... Lancii beru jako lepšího Fiata....
Jinak ty to furt nějak rozděluješ na Chryslery, Alfy, Lancie.... Realita je taková, že ten Chrysler je postavený na prodloužené platformě Giulietty (širší rozchod, delší rozvor). Pokud by měl italské JTDčko, tak na tom autě je americké jen místo výroby a nějaké ty komfortní vychytávky, které se třeba v Evropě moc nedělají.... A německý automat od ZF by mi taky nevadil....

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)