, takze pokud to driv neomotam ja, tak pak asi nikdo z vas, ale je to fakt vostryyyy
, takze pokud to driv neomotam ja, tak pak asi nikdo z vas, ale je to fakt vostryyyy  

Nicméně řekl bych že když uviděj, že tam vevnitř nic není, tak budou víc buzerovat kvůli věcem jako jsou tlumiče, výfuk atp.
  Nicméně řekl bych že když uviděj, že tam vevnitř nic není, tak budou víc buzerovat kvůli věcem jako jsou tlumiče, výfuk atp.  Každopádně jsem si jistej, že bez zadního skla mě projít nenechaj
 Každopádně jsem si jistej, že bez zadního skla mě projít nenechaj 
 clovek to tam jen tak hodi, aby to tam bylo a no stres. Na STK mam stryce, ale vite jak, nesmi to byt zase moc okaty a to auto musi byt proste po technickem stavu v poradku.
  clovek to tam jen tak hodi, aby to tam bylo a no stres. Na STK mam stryce, ale vite jak, nesmi to byt zase moc okaty a to auto musi byt proste po technickem stavu v poradku.

, ale zaklad je porad dobry
 , ale zaklad je porad dobry   

a už i svítíme
                                                    a už i svítíme

Slušný zvouček
 Slušný zvouček  
 ... vubec nejsem zvykly na tak cholericky a vykony motor :-)
 ... vubec nejsem zvykly na tak cholericky a vykony motor :-) Takhle odlehčený to musí jet neskutečně a ještě s V6..
  Takhle odlehčený to musí jet neskutečně a ještě s V6.. opravdu hodně se těším na svezení někde po okruhu
 opravdu hodně se těším na svezení někde po okruhu  má to pár nedostatků, ceněný veterán z toho už asi nebude, ale to tomu vůbec, ale vůbec nevadí
 má to pár nedostatků, ceněný veterán z toho už asi nebude, ale to tomu vůbec, ale vůbec nevadí  takže držím palce
 takže držím palce 
 Jinak se jedna o 2" pasy a zadni dil chybi ..... ale za 4 000 Kč dobrý kauf.
  Jinak se jedna o 2" pasy a zadni dil chybi ..... ale za 4 000 Kč dobrý kauf.

Skvělé
 Skvělé  

cca 6kg?
  cca 6kg? to brzo... zatim staci to co mam.... az to nastrojim a zvazim auto a teprve zacnu odlehcovat :-)
  to brzo... zatim staci to co mam.... az to nastrojim a zvazim auto a teprve zacnu odlehcovat :-) 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host