Teď jsem do ní investoval docela dost: rozvody, variátor, vodní pumpa, svíčky a kabely, alternátor, výfuk. Ale vyplatilo se, je to hrozně znát.
Na autě asi bude pořád co dělat, teď plánuju výměnu předních světel a blinkrů, chtěl bych i masku jelikož rohy u šroubků jsou ulámaný a vůbec to nedrží
 Na pravym boku u zadního kola je promáčklej plech (někdo mooc šikovnej u nás v práci) a má spoustu odřenin a vad laku, ale to se u starýho auta počítá jako samozřejmost
 Na pravym boku u zadního kola je promáčklej plech (někdo mooc šikovnej u nás v práci) a má spoustu odřenin a vad laku, ale to se u starýho auta počítá jako samozřejmost  
 A v blízký budoucnosti bych chtěl - ikdyž to na komfortu, ani ničem jinym než na vzhledu to moc nepřidá - nahodit nízký pružiny, jelikož na 16kách 205/45 mi přijde strašně moc vysoká

pár špatnejch fotek, pozdějc udělám lepší:

screen capture windows 7

online photo storage

free upload image

Ale je pravda, že tady na těch silnicích by to bylo jen trápení, auto je už tak dost tvrdý, kvůli těm pneumatikám.
 Ale je pravda, že tady na těch silnicích by to bylo jen trápení, auto je už tak dost tvrdý, kvůli těm pneumatikám.

.Ahoj,už Ti jede tak jak má
 .Ahoj,už Ti jede tak jak má  ?Když tak napiš,kde byla chyba
 ?Když tak napiš,kde byla chyba 
 !Teď,jak se udělalo tepleji,tak je to o něco lepší.146tku by měla původně používat manželka do práce,ale odmítá s ní jezdit,když po startu skáče a tak jezdí mým sportwagonem,což mě štve
 !Teď,jak se udělalo tepleji,tak je to o něco lepší.146tku by měla původně používat manželka do práce,ale odmítá s ní jezdit,když po startu skáče a tak jezdí mým sportwagonem,což mě štve