Já osobně jsem měl v první alfě 6000 a bylo to super hlavně za deště jsem konečně vyděl kam jedu
 .Ted po faceliftě nejdříve 4300 ale to se mi zdálo žluté tak jsem tam vrzl 5000k. No ale v porovnání s 4300 tam zas tak velký rozdíl nevidím.Spíš skoro žádný
 .Ted po faceliftě nejdříve 4300 ale to se mi zdálo žluté tak jsem tam vrzl 5000k. No ale v porovnání s 4300 tam zas tak velký rozdíl nevidím.Spíš skoro žádný   .
 .Ted dotaz na faceliftaře. Budu muset sundávat nárazník když chci vyrvat lampu ven? Chci si konečně vyčistit čočky.Mám je už dost zašlé.

toto cele divadlo len koli policajtom
 toto cele divadlo len koli policajtom 

Vraj sa niekedy dáva na tie xenóny zvlášť napájanie cez relátko a potom to nebliká. Ale ked mi po dvoch rokoch odišla jedna výbojka a za týždeň aj balast, tak som kúpil za 40 € celu druhu sadu, ktorá je tam od jesene a zatial nič neblikalo
   Vraj sa niekedy dáva na tie xenóny zvlášť napájanie cez relátko a potom to nebliká. Ale ked mi po dvoch rokoch odišla jedna výbojka a za týždeň aj balast, tak som kúpil za 40 € celu druhu sadu, ktorá je tam od jesene a zatial nič neblikalo  

Navic v jednom nesviti obrysovka - nemuzu se k ni dostat, ma nekdo vyzkouseno, jak zezadu sundat ten kryt vybojky? A neni nejaky vyrobce neorigo xenonovych reflektoru za rozumnou cenu?
 Navic v jednom nesviti obrysovka - nemuzu se k ni dostat, ma nekdo vyzkouseno, jak zezadu sundat ten kryt vybojky? A neni nejaky vyrobce neorigo xenonovych reflektoru za rozumnou cenu?

pokuď možno nějaký odkaz na kvalitní xenonovou sadu můžete taky přiložit nebo které sami používáte a jste stou sadou spokojeni
 pokuď možno nějaký odkaz na kvalitní xenonovou sadu můžete taky přiložit nebo které sami používáte a jste stou sadou spokojeni   
   nechci koupit nějaké šmejdy
 nechci koupit nějaké šmejdy