Okruh

Okruh - skupiny

Sprint

Sprint - skupiny

Ty máš být na prvním místě místo nicku razlO , on sprinty nejel... já taky ne, někdo tam má být taky místo mě, ten kdo si odnesl 2.místo ve skupině A. Moje zařazení v okruhu do skupiny B jsme řešili se Spirpinem, přehazoval to ale asi to neuložil. Mám být v Áčku 7.místo, takže všichni v Béčku se od 2. místa posouvají o jednu příčku.DanielSan píše:Caaau. Hele taky se tam nevidím.. zajímal by mě ten čas.. kdyby se to našlo tak nick daniel a 145 1.9 jtd, a pak ještě filip 147 1.9. Jtd

Bramboro...
 Bramboro...Pivrnec911 píše:Botas v B jakž takž musí se zamyslet jak moc je to fér vůči ostatním:-). Machmi je v B haluz... Sice sem čekal že si zajezdím více. V MDC jezdíme cca 30-40ostrejch km za den a ne 3 ale i tak moc děkuju! Bylo to super. PS: Podávám oficiální protest a žádám opakování ceremoniálu

Odměna jak fííík
 Odměna jak fííík 

proč rušit...vyhlášený byly správně kdo vyhrál dostal trofej..a bylo jich 5. Jen nevíme pro zajímavost jak dopadli další. Já to bohužel neovlivnim a vzal jsem na to lidi co dělali kámen a myslel, že to bude ok. Ale hold se to pak spirpinovi po vyhlášení špatně uložilo..nevim proč. Taky mě to mrzí, ale pokud spirpin nenajde své poznámky tak už je to pasé.woche píše:No já myslím, že výsledky těch sprintů by bylo lepší zrušit úplně, je to trochu ostuda, protože loni zase byly ty časy prohozený a už to nikdy nikdo nedal dohromady
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host