Minulý týden jsem konečně po dvou měsících dokončil vše potřebné. Není nad to mít vlastní dílnu, kde si to člověk může po kouskách skládat a nikam nespěchat.
Takže proběhl lak kapoty, takže konečně není od kamínků. Na zadek jsem nahodil powerflexy. Ty původní silenty jsou oproti tomu fakt jak žvýkačky. Dozadu jsem nahodil nové Bremba, desky + kotouče. Zajímavé je, že na krabici od kotoučů je datum 1/2007, takže asi nikdo nějak často brzdy na TSko nekupuje. Ale vypadají moc pěkně, asi je dám v budoucnu i na předek. Vyměnil jsem i chladící kapalinu, svíčky atd. Těch blbostí co se udělalo je tolik, že to nemá smysl ani vypisovat. Samozřejmě proběhl clay, vosk atd., takže kočka.
Co se týče závad, tak jsem si všiml, že v jednom místě na vaně prosakuje olej, ale když to stálo dva týdny bez deklu tak na zemi ani kapka, na deklu skoro nic, takže ten únik bude asi minimální. Nechám to na příští zimu. PZ uložení tlumiče má mírnou vůli, což mě štve, protože uložení na všech tlumičích jsou nová. Ale to kdyžtak až tu další zimu.
Nechám ještě zkontrolovat geometrii a světla a na sezónu jsme ready.
Ještě mám dotaz, všiml jsem si, že chevron nabízí i powerflexy na výfuk. Jaký by to mělo význam? Jasně, asi se to bude míň hýbat, ale nějaký další efekt? Má to smysl?
V galerii zatím letošní fotky nemám.
http://1drv.ms/1mkm4zK