takze s tim uz asi nic nenadelam
  takze s tim uz asi nic nenadelamEko bylo 10 000 Kč.
Kubas: ..... zitra si na tom časově jak? to možná vyjedu

teda jeste me cekaji rozvody a ventilove vule a vymena oleje, ale to uz je si myslim banalita.. uvidim jeste co svicky.
  teda jeste me cekaji rozvody a ventilove vule a vymena oleje, ale to uz je si myslim banalita.. uvidim jeste co svicky.

podvozek sice seri ( vepredu koni sport, vzadu B6) to auto s tema 16" Yokohamama neskutecne drzi jak pribity. Na okreskach jsem lital 150+ fakt neskutecnej adrenalit.... svezl jsem i kamose... ten uz nevedel, ceho se ma drzet a uz me prosil, at jedu pomaleji
  podvozek sice seri ( vepredu koni sport, vzadu B6) to auto s tema 16" Yokohamama neskutecne drzi jak pribity. Na okreskach jsem lital 150+ fakt neskutecnej adrenalit.... svezl jsem i kamose... ten uz nevedel, ceho se ma drzet a uz me prosil, at jedu pomaleji    

a to jsem jen lechtal
 a to jsem jen lechtaltak a šup s tím do Brna honit časyA.J.Michal píše:Tak jsem se s tim k...a konecne projel cestou dom a neskutecny jebypodvozek sice seri ( vepredu koni sport, vzadu B6) to auto s tema 16" Yokohamama neskutecne drzi jak pribity. Na okreskach jsem lital 150+ fakt neskutecnej adrenalit.... svezl jsem i kamose... ten uz nevedel, ceho se ma drzet a uz me prosil, at jedu pomaleji
 ať mám nějaký etalon, až ta moje jednou pojede
 ať mám nějaký etalon, až ta moje jednou pojede 

o vikendu asi rozdelam motor a udelam rozvody...
  o vikendu asi rozdelam motor a udelam rozvody...  takze nevim kdy to bude
  takze nevim kdy to budevonkreuz píše:uplně normalne... mlhovky vepredu nejsou povinnosti

Takhle se chova kovokeramikaA.J.Michal píše:Jinak teda poznatek ze spojka je budto ON nebo OFF ....

po jeho vysazení přímo u nich a normálního odjíždění říkali:
  po jeho vysazení přímo u nich a normálního odjíždění říkali:

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host