jasny ze rychlejsim autum hnetka uhnu
 ale moc jich teda rychlejsich neni

typickej dusevne chudsi voliclevice*Leech píše:[video]https://www.youtube.com/watch?v=03gTt54WCi8[/video]

suhlas... neznasam magorov co maju volny lavy pruh a i tak neuhnu aby som sa trebars ja z pripojovacieho mohol pekne zaradit bez brzdeniaAdamsquare píše:Nejvíc se pobavím, když demonstrativně strhne volant do pravého pruhu aby udělal myšku a tam začne prudce brzdit, protože mu z připojovacího najíždí jiné vozy
 a to vidno ze taky ludia vobec nesleduju co sa na tej ceste deje
 a to vidno ze taky ludia vobec nesleduju co sa na tej ceste deje  

Tak to prr. nevím co se do nás vy měštáci furt navážíte. Bych tě chtěl vidět, kdybys měl na vsi jen jeden semafor, kterej beztak celej svůj životní cyklus jen bliká, jak by ti bylo, co?Adamsquare píše:Tak to prr.
...ve větších městech jakž takž funguje, zatímco na menších jsou znalosti nulové.
Aspoň že má někdo pochopení a navíc, když to je naše místní Young GunDanni píše: ale zase chapem takeho co sedi raz do roka za volantom a ide do velkomesta kde ho kazdy obieha z oboch stran a chudak nevie kde je lava ci prava strana

).
).

Ale asi bych si vzal Hellcata, to auto musi bejt pekelny...
  Ale asi bych si vzal Hellcata, to auto musi bejt pekelny... 
 4C bych ale taky nemohl mít, jsem na ní moc tlustej. Ve výsledku bych si za ty prachy koupil Cadillac
 4C bych ale taky nemohl mít, jsem na ní moc tlustej. Ve výsledku bych si za ty prachy koupil Cadillac 
 Jinak mě osobně to auto taky neoslovuje, ale myslím že až tak špatné nebude....
  Jinak mě osobně to auto taky neoslovuje, ale myslím že až tak špatné nebude....   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti