Zdravim, opravdu je to moje ex auto, ale když se tu koukám na staré foto moc bych to nepoznal. zůstal snad jen ten výfuk. Každopádně kdyby byla na prodej za rozumný peníz, měl bych zájem 775 709 289, postavil bych ji vedle 75 TS a Fiata 600 D :-)kravitzUL píše:no mě taky majitel ukazoval fotky před 5 lety když ji kupoval a byla krásná..je vážně neuvěřitelný co udělá 5 let na 33. Ještě jsme se na to s klukama pořádně nekoukli, protože tam maj nával. Ale mám teď krizový období..odešel mi noťas a možná se bude rušit moje pracovní místo-takže půjdu o dost s penězma dolu, tak nevim jestli nebude škoda ji mít před barákem a jen na ni řádit a nic nedělat a tak bude možná na prodej.
kravitzUL píše:Tak 33 je na prodej.. Nejsou teď finance na blbosti.. nové bydlení v Liberci atd. Vidim ji tak na 6 tis. spodek je pěkně sežraný...ale motoricky je dobrá, motor pěkně běží, táhne i chytá. Převodovka je taky v dobrém stavu, zatim jsem řídil čtyři 33 a v téhle je nejlepší. Na podvozku nic nějak nemlátí a ani nikam netáhne, nebo se neklepe řízení. Osobně bych kastli neopravoval a sehnal jinou. A nebo udržoval technickou stránku a užíval si jí na okruh a jízdu. Technická je někdy do konce března myslim. Tak si ji někdo vemte nebo mi tu bude hnít a já bych s ní pak dělal jen blbostia na renovaci neni.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů