upload image[/img]

Kontrola originality je zbytocny byrokraticky ukon potrebny na to aby si si mohol prihlasit auto zo zahranicia. Kontroluju ci nie je prerazene VIN a ci auto nie je pozvarane z dvoch, hrubku laku.tyvado píše:Hezká, tak ať ti to sviští....a prosímtě čo také je kontrola originality? To je po americku?
Je z rakuska. Ma 178000 km.kurenadvore píše:Pekná kočka, nech slúži ;)
Odkiaľ si kupoval a koľko už nabehala ak sa smiem spýtať?

wraith771 píše:Kontrola originality je zbytocny byrokraticky ukon potrebny na to aby si si mohol prihlasit auto zo zahranicia. Kontroluju ci nie je prerazene VIN a ci auto nie je pozvarane z dvoch, hrubku laku.tyvado píše:Hezká, tak ať ti to sviští....a prosímtě čo také je kontrola originality? To je po americku?

Fotka je photoshop lebo vtedy bola nahodena iba lava koncovka. Ale na druhy den uz tam bola aj druha. Len som chcel vediet ako to bude vyzerat.lukee píše:Ty koncovky jsou zahada - ze by chyba v matrixu?

Supersprinttyvado píše:Odhalili jsme te, ale ted teda vidim nejhezci koncovky co jsem kdy videl, co to je za vyfuk?

Dik. Kupil som ju lebo bola dobra kombinacia cena vybava a rok a mal som predtym Astru H CDTi 150PS (rovnaky motor so 159) a chcel som vyskusat tento 2.0 JTDm. A musim povedat ze pred chipom a odstranenim DPF som bol celkom sklamany oproti astre. Je pravda ze astra bola lahsia a tiez precipovana na 182 PS ale ten rozdiel bol fakt velky. Teraz je to uz lepsie ale aj tak som sa uz pohraval s myslienkou nad 2,4 JTDm. A o spotrebe ani nehovorim. Ten 2.0 zere fakt dost. Jazda len po meste Astra 7l a Alfa 8.5l.cuhan píše:Wraith771,máš to hezký ale musím se zeptat,proč sis zrovna nekoupil 2.4 154kw a chipoval jsi dvoulitra..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti