Na mě relativně slušně působí třeba tohle (ikdyž píše unfalfrei a přitom podle fotky jsou dveře v jiném ostínu....):
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Samozřejmě, cenovka je někde jinde, ale ono pár tisíc EUR při opravách auta jako 155Q4 nejsou žádné velké peníze....
Jako než koupit nějaký bastl, tak bych se na to raději vykašlal a přišetřil si.
Jinak pro takhle specifické auto bych jel s někým, kdo tomu opravdu hodně dobře rozumí. Na Integraleho určitě půjde sehnat mobil a klíďo bych mu dal pár tisíc a usmažil řízek, když by jel se mnou na obhlídku.....
Auto typu 155Q4 musí být v opravdu dobrém stavu, aby ti dalo to, co o něj čekáš....
Edit: Mimochodem, ta Alfa na kterou dávám odkaz je v Rodermarku, což je městečko, kde jsem shodou náhod obhlížel jednoho Spidera.... Prohlídka probíhala u jednoho Itala v jeho pizzerii.... Pak jsme se tam jeli podívat na ještě jedno auto a to bylo v servisu Alfa, kde kromě nových aut měli taky staré GTA, nějaké to GTV a Giulii.... Takže třeba i o ten uvedený kousek se starali tam
 Svět je malej, co?
  Svět je malej, co?   Jinak ten servis kde jsme byli je asi tenhle: http://www.autosportivo.de/
 Jinak ten servis kde jsme byli je asi tenhle: http://www.autosportivo.de/

počkal bych až se prodejce vrátí z dovolené a pak když se domluvíš např. s Martym esi by to jel s tebou očíhnout
 počkal bych až se prodejce vrátí z dovolené a pak když se domluvíš např. s Martym esi by to jel s tebou očíhnout   
   no uvidíš prostě
 no uvidíš prostě 

155 Q4. Musim se podelit o radost s podobne "postizenymi". Sdelena radost dvojnasobna, starost polovicni. Alficka je trochu nemocna, ale uz ted je to moje Bella Nera. Diky Magicovi a Hondzikovi za trpelivost a jejich cas pri konzultaci. Byla to doufam ta spravna, az na paty pokus. Dikybohu (nebo bohuzel) jsem pred ni videl jednu totalne znicenou od Turku. Pracky bych jim zurazel, kdyz jsem videl, jak se na ni podepsali a nastesti jsem videl jak "opravuji" Spidera s Bussem. Uvidim jak na tom Bella je az po dukladne prohlidce. Ted aktualne bych potreboval prave (spolujezdec) zpetne zrcatko, elektricky stavitelne. Idealne v cerne barve, ale to neni podstatne. Mejte se skvele, at nam to jezdi. Doufam, ze se uvidime na srazu v Plzni 4.-6. zari. Ciao Mirek, nyni jiz opravnene Q4
 155 Q4. Musim se podelit o radost s podobne "postizenymi". Sdelena radost dvojnasobna, starost polovicni. Alficka je trochu nemocna, ale uz ted je to moje Bella Nera. Diky Magicovi a Hondzikovi za trpelivost a jejich cas pri konzultaci. Byla to doufam ta spravna, az na paty pokus. Dikybohu (nebo bohuzel) jsem pred ni videl jednu totalne znicenou od Turku. Pracky bych jim zurazel, kdyz jsem videl, jak se na ni podepsali a nastesti jsem videl jak "opravuji" Spidera s Bussem. Uvidim jak na tom Bella je az po dukladne prohlidce. Ted aktualne bych potreboval prave (spolujezdec) zpetne zrcatko, elektricky stavitelne. Idealne v cerne barve, ale to neni podstatne. Mejte se skvele, at nam to jezdi. Doufam, ze se uvidime na srazu v Plzni 4.-6. zari. Ciao Mirek, nyni jiz opravnene Q4