JO jo byl jsem to jaHolocausto píše:A.J.Michal: Byl si to dneska ty v Brně Bystrci, nebo jsem měl halušky?
 Mel jsem tam u Prehrady skoleni
 Myslel jsem si to, ze si to byl ty

JO jo byl jsem to jaHolocausto píše:A.J.Michal: Byl si to dneska ty v Brně Bystrci, nebo jsem měl halušky?

75 potkávám na silnici tak 1x do roka, takže letos mám vyčerpáno.
 75 potkávám na silnici tak 1x do roka, takže letos mám vyčerpáno.

Marek, nebyl jsi dneska v 8:00 ráno v Žilině u Tempa (malého Tesca) na Bernolačke?Marek Bažík píše:Alfu mám 2 týždne. Tak zatiaľ ma pozdravila každá alfa či už prebliknutím alebo kývnutím ruky v Žiline. A už som sa naučil pekne odzdraviť, resp. pozdraviť ako prvý
Ešte to mám na BL značkách, ale tento týždeň už bude na Žilinských. Týmto vás zdraví pastelevo hnedá 159 SW 2.2jts zo Žiliny.

prostě tam na mě šeci serou a nezdraví
  prostě tam na mě šeci serou a nezdraví 
Naši se vraceli z BoskovicTemp píše:Dnes trasa Brno - Letovice - Brno. Dobře deset Alf a všichni zdravili. Navíc cestou zpátky potkáno tmavé GT s Q2, v něm pár kolem 50. Hezky větral saze, tak jsem taky provedl italskou údržbu motoru. Jeli jsme spolu z Letovic až na Starou osadu. Hezky mu to jelo a hezké auto

Hezky na to taťka šlapal. Občas bysme to měli na papíry a tučný titulek na novinkách.czJ.T. píše:Naši se vraceli z BoskovicTemp píše:Dnes trasa Brno - Letovice - Brno. Dobře deset Alf a všichni zdravili. Navíc cestou zpátky potkáno tmavé GT s Q2, v něm pár kolem 50. Hezky větral saze, tak jsem taky provedl italskou údržbu motoru. Jeli jsme spolu z Letovic až na Starou osadu. Hezky mu to jelo a hezké auto

J.j. - důchodce se toho nebojíTemp píše:Hezky na to taťka šlapal. Občas bysme to měli na papíry a tučný titulek na novinkách.czJ.T. píše:Naši se vraceli z BoskovicTemp píše:Dnes trasa Brno - Letovice - Brno. Dobře deset Alf a všichni zdravili. Navíc cestou zpátky potkáno tmavé GT s Q2, v něm pár kolem 50. Hezky větral saze, tak jsem taky provedl italskou údržbu motoru. Jeli jsme spolu z Letovic až na Starou osadu. Hezky mu to jelo a hezké auto
 jinak"lanciamoravia" zadní pod SPZ poznávaci znamení
  jinak"lanciamoravia" zadní pod SPZ poznávaci znamení  

A večer kolem desátý mi bliknul u devíti křížů na D1 blinkrama jakýsi Opel Astra když jsem odbočoval na benzínku
 A večer kolem desátý mi bliknul u devíti křížů na D1 blinkrama jakýsi Opel Astra když jsem odbočoval na benzínku  To mi připomnělo, že mi minule mávala celá osádka Fordu c max.
 To mi připomnělo, že mi minule mávala celá osádka Fordu c max.  
 . Holt služebáka si nevybíraj ani alfisti...
 . Holt služebáka si nevybíraj ani alfisti... 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host