AR Giula 2,0 Super EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
Jsi to dělal na kompu sám? Dobrej. Ale do světa bych s tím nelezl.
AR Giula 2,0 Super EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
Ne ne tohle není moje práce ;) Já jsem spíš přes vizualizaci v AAE a SonyVegas jinak na youtube mam udělaný svoje mixy. VocalTrance a HandsUP. Jelikož ale tohle poslouchá málo kdo, tak pochybuju, že se to někomu tady bude líbit
Jsem neměl klikat, úplně mi to připomnělo mé těžké období* :-) Mám moc rád Njosnavelin, ale taky strach si to pustit :-)
Jinak, Daft Punk jsem tak nějak přestal poslouchat zhruba před sedmi lety..a dnes ráno v autě takový šrapnel* :-)
[video]http://www.youtube.com/watch?v=O9BK3xcRH1g[/video]
Taky přispěju troškou do mlýna. Rádio poslouchám málo kdy, protože nemam rád jak se točí 10 písniček celej den pořád dokola. Rád si při jízdě poslechnu ledacos, ale nejvíc vévodí kategorie soundtrack a je mi jedno jestli je z filmu, seriálu, nebo jen nějakýho propagačního videa nebo reklamy. A vzhledem k mí pamětový kartě v rádiu co má 8 giga, tak se to hned tak neoposlouchá, a když už mě to hodně nudí tak to přehraju na něco jinýho
Alfa Romeo 156 SW
Škoda Superb 1.8T Škoda Octavia 1.9 TDI 4X4
Škoda Felicia 1.9 D Toyota Tercel 1.5 DX
2° Coppa Alfa Romeo 31.5.-1.6.2025
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
pánové našel jsem kdesi zahrabaný originál CD "One Hot Minute" od Red Hot Chili Peppers.... originál CD (bez obalu), normálně hraje.... nechcete to někdo? přece to nevyhodím když před 20-ti lety jsem za to dal 600 Kč.... nic za to nechci, prostě to hodím do obálky a pošlu....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)