To si piš.. je o 100kg lehčí a má o 150 kobilek navíc ale ty mě v něm stejně neuděláš...Jakub_mt píše:No a hlavne to napraská kdejakému Volvu

To si piš.. je o 100kg lehčí a má o 150 kobilek navíc ale ty mě v něm stejně neuděláš...Jakub_mt píše:No a hlavne to napraská kdejakému Volvu
Jsem rád že tady je ale nebudu ze sebe dělat chytráka a špinit tvůrce tohoto skvostu..Kubas píše:a co by alfisti po 10 letech čekání na nové auto střední třídy měli řešit? facelift Seatu Leon?tohle auto je pro Alfu naprosto průlomové, takže se s tím smiř....
Mlhy jsou povinné jen vzadu. Jestli to náhodou Alfa neudělala kvůli chlazení, či po vzoru německých top modelů (např. M3, M5 či M6 nemá mlhy, to samé i audi a jejich RS, či VW u modelů, R32, R36, R)Sparagan píše:Je pravda že kapota je hodně vysoko, ale jak napsal danni. V QV určitě bude motor až pod kapotu, ale v sériovce musí být pod kapotou mezera právě kvuli střetům z chodci dá se to řešit i airbagem jak to řešilo myslím volvo ale tam je další problém že po nehodě je celej předek ko a navíc se moc neušetří prostor ten airbag se nikam dát musí. Zadek je zvedlej jak designově tak když se kouknete do spodu tak je tam velkej difuzor ten potřebujete dát aspoň trochu víc vejš než je předek aby to hezky lepilo k zemi navíc si myslím že ta prdel pujde hodně dobře k zemi s těma koníkama. Spíš by mě zajímalo nemaj bejt od EU povině na novejch autech mlhovky a jak hledám tak je na QV nemůžu najít ani místo kam by pasovaly protože tam kde neudělali díru ale daly plast tak to by nebylo zrovna pěkný
.
To nebylo myšlený jako srovnání. Byla řeč o nádherných konceptech, který nikdo nekupuje... V BMW zcela evidentně mají jiný uvažování.Bull.et píše:Srovnáváš nesrovnatelný.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti