Ti nikdo nebrani mit stk co 6 mesicuAdamsquare píše:Skoro mě mrzí, že mám technikou až za rok a půl. Docela rád bych se tam šel pohádat

Ti nikdo nebrani mit stk co 6 mesicuAdamsquare píše:Skoro mě mrzí, že mám technikou až za rok a půl. Docela rád bych se tam šel pohádat

Dobře tykefalin38 píše:Ale já nechci jít na úřad si nechat zapsat něco co je nesmysl a tím podporovat úředního šimla.
proto vyzývám k hromadné neposlušnosti a ignoraci úřadů

Správněkefalin38 píše:Ale já nechci jít na úřad si nechat zapsat něco co je nesmysl a tím podporovat úředního šimla.
proto vyzývám k hromadné neposlušnosti a ignoraci úřadů
 Taky se přidávám. Jdu tam za měsíc se 156 vyzbrojen oboustranou lepící páskou a v případě potřeby to před technikem nalepím doprostřed.
 Taky se přidávám. Jdu tam za měsíc se 156 vyzbrojen oboustranou lepící páskou a v případě potřeby to před technikem nalepím doprostřed. a do TP mi to dopsal.
 a do TP mi to dopsal.

Taky jsem nechal přepsat než řešit kreteny od STK po ministerstvo

) ja dnes neprošel s SPZetkou
) ja dnes neprošel s SPZetkou  ) tem odkaz na ten papir z  Minidterstva dopravy se neotvira:) bud to dali někam jinam nebo radši zrušili:) musim to mět když to chcu jit dopsat do techničaku?,,,dik
) tem odkaz na ten papir z  Minidterstva dopravy se neotvira:) bud to dali někam jinam nebo radši zrušili:) musim to mět když to chcu jit dopsat do techničaku?,,,dikUživatelé prohlížející si toto fórum: rosso155 a 3 hosti