Začalo to tím, že jsem se rozhodl svoji 2.4 110kw předfl předělat na facelift verzi, ale jelikož jsem byl náročný a chtěl i xenony, tak jsem hledal 2 měsíce všude možně a nakonec si jednu vyhlédnul v Německu ( skoro v Holandsku ).
Pro auto jsem poslal známého, který vozí auta...nevím proč vždycky musím mít s auty problém jen pro mě a nikdy pro ostatní, muselo se čekat na papíry z Německa měsíc, alespoň jsem měl měsíc na to se s tou mojí seznámit a zjistit co jí trápí.

Výbava se mi moc líbí, jen něco málo za což jsem velice rád jsou xenony, el. šíbr a BOSE + překvapení od Němce v podobě stavitelného podvozku KW + stabilizátory Eibach

a prasklé hadičky na podtlak ....hlavní závada Turbo semnou nespolupracovalo
  a prasklé hadičky na podtlak ....hlavní závada Turbo semnou nespolupracovalo   .
 . , vyčistil jsem IC, ošetřil vzpěru nárazníku do drží IC a dal ji do černé, hadice od turba spodní nová, turbo se vyměnilo + zarovnání svodů, regulátor tlaku z AR
 , vyčistil jsem IC, ošetřil vzpěru nárazníku do drží IC a dal ji do černé, hadice od turba spodní nová, turbo se vyměnilo + zarovnání svodů, regulátor tlaku z AR   a hadičky jiné
 a hadičky jiné

dej jí dokupy a ať ti dělá radost.
 dej jí dokupy a ať ti dělá radost.