. Postupem času jsem si ji kapánek doupravil: Dodělal jsem tempomat, palubní počítač, elektrická zadní okna, ASR, dokoupil koberečky... Vyjma špatné elektroniky alternátoru která auto obstojně zneprovoznila na chvilku, a vymláceného podvozku z našich silnic, se do Alfičky nemuselo prakticky investovat.
 . Postupem času jsem si ji kapánek doupravil: Dodělal jsem tempomat, palubní počítač, elektrická zadní okna, ASR, dokoupil koberečky... Vyjma špatné elektroniky alternátoru která auto obstojně zneprovoznila na chvilku, a vymláceného podvozku z našich silnic, se do Alfičky nemuselo prakticky investovat.   
 http://romoli.rajce.idnes.cz/Alficka/
(Jedná se o foto těsně po koupi)

) a přední kotouče Brembo MAX. Kdyby někdo měl zájem jak, a jestli vůbec, se změní brzdný účinek, dám info.
 ) a přední kotouče Brembo MAX. Kdyby někdo měl zájem jak, a jestli vůbec, se změní brzdný účinek, dám info.   . Mimochodem, kdyby někdo tušil, proč mi na autě, kde je ABS s ASR, se svazkem pro ASR ale v kokpitu není připojeno tlačítko, bliká na palubáku ASR Failure (nebo tak nějak). ABS funguje a kostka v motorovém prostoru by taky měla být bez problému, nicméně je ASR dodělávané ale to by nemělo mít vliv.
 . Mimochodem, kdyby někdo tušil, proč mi na autě, kde je ABS s ASR, se svazkem pro ASR ale v kokpitu není připojeno tlačítko, bliká na palubáku ASR Failure (nebo tak nějak). ABS funguje a kostka v motorovém prostoru by taky měla být bez problému, nicméně je ASR dodělávané ale to by nemělo mít vliv.  

předtím tam byl klasickej svazek nyní příprava na bose a full výbava.
 předtím tam byl klasickej svazek nyní příprava na bose a full výbava.