Dneska jsem sejmul pizzaře první nehoda po deseti letech při vjíždění otáčení z parkoviště celkem slušná rána a pak že Alfa jepapír na Škoda Citigo zničené dveře a promáčklý zadní blatník
Moje vina Mám i video není co řešit spíš na kolik to vidíte 5 6000 Max
hand_ktm_AR píše:Dneska jsem sejmul pizzaře první nehoda po deseti letech při vjíždění otáčení z parkoviště celkem slušná rána a pak že Alfa jepapír na Škoda Citigo zničené dveře a promáčklý zadní blatník
Moje vina Mám i video není co řešit spíš na kolik to vidíte 5 6000 Max
dobre nalakovany naraznik v autorizaku 6-7000,- jinde dobre udelano min. pocitej 3000,- + svetlo. Spoustu lidi ti rekne, ze ti to nalakuje za 1500-2000,-, mozna i tady, ale kvalita lakovani bude
hand_ktm_AR píše:...slušná rána a pak že Alfa jepapír na Škoda Citigo zničené dveře a promáčklý zadní blatník.
Bratr před cca dvěmi týdny klouzl na ledu a při odbočování na křižovatce jel neplánovaně rovně. Z boku nabral Octavii. Ta zamáčklý dveře, ohlý práh, zadní blatník pomuchlaný... celkem paseka. Na jeho Focusu upadla registrační značka jinak ani škrábaneček, prasklina, absolutně nic.
Bok a čumák je neférový boj
Tak, dnes manzelka cestou do prace, predbiehala, a ked bola na urovni predbiehaneho auta, zacal aj on, a kapanek sa stretli. Naraznik, blatnik, elektron... viac neviem zatial, ani z foto. https://postimg.org/image/gziu0hd57/
To hej, vraj to bola pekna supa, a hlavne rovinka, po stranach stromova alej, keby sla mimo cestu, mala sanca zeby jeden z nich nechytila. Plechy sa vyklepu, nastriekaju, som rad ze to dopadlo ako dopadlo.
uvidime co povie klampiar, ci oprava, alebo vymena z ineho auta(ak by sa nasiel v rovankej farbe a dobry lakom...), Inak celkom plodny tyzden, v utorok som videl po ceste dom 159 na cumak, a vcera manzelka dasliu na cumak...
edit: aby nebolo malo, nejaky curak sa vcera vujasil zasa na kapote. Co to dnes tym ludom uz uplne yebe? Zavidai staru vytahanu italosku??
tak, nakoniec, som pozeral zaznam z kamier, a narazil som na toto:
rodinka sa prizera, a potom ho este nechaju nech sa hra na picasa(picusa)
Tak dedko vysiel z auta so slovami "ja som vas nevidel" a hned na to si podali ruky bo obaja boli tak v rovnakom veku... Dufam ze po tomto uz zavesi vodicak na klinec
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
To mě taky, ale otázka je jak moc tomu věřit. Co jsem viděl příspěvky od majitele tý 147 na FB tak bych mu to moc nevěřil.
KTM 990 Adventure
Tak majitel tý votuzený 147 byl vůbec trochu mimo... Chápu, že ho to štvalo, ale vyjadřovat se o Tatraplanu, že je to starej šrot co nemá na silnici co dělat zatímco on přišel o skvost politej originál Mercedes barvou pyčo... a vůbec ty kecy tam, že tyhle starý auta by neměly na silnici co dělat apod.
Ono toho tam bylo víc. O Tatraplanu psal, že je to v místě u ZOO kde měl jet 20 km/h, ale ta 147 buď 20 taky rozhodně nejela nebo nebrzdila.
Že by ta Tatra byla shnilá taky nevypadá. Každopádně to ten Tatraplan dal docela dobře. Na to jak je zrušená ta 147.
KTM 990 Adventure
Ještě že nejsem v tý skupině. Napsal bych tam jak si myslím, že to podle rozestavění aut bylo a pak bych byl lynčován.
KTM 990 Adventure
Hlavně podle toho jak se loupou kusy laku, to vypadá na origo lak vůbec netmelený. Takovou vrstvu barvy mají u nás nosiče dílů a když se takto loupou tak i ty jdou do šrotu. Nikdo neví zda to do leva nestrhl právě proto že třeba po tý krajnici někdo šel. Je ale jasná vina na majiteli tatraplánu. Škoda ho, ta 147 v těchto letech už dávno nebude existovat. A navíc ještě jak se chlubí 5hvězdama z NCAP :-)
Giulietta QV 10/2010 ex.
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts