Hubis78 alfa GT 1.9JTD (2005)

Odpovědět
hubis78

Hubis78 alfa GT 1.9JTD (2005)

Příspěvek od hubis78 » 16.4.2017, ned 21:13

Zdravím chlapy, když si to pročítám nemůžu se ubránit a musím založit, také svoje téma..
Před necelým půl rokem jsem vybíral další približovadlo, o tom, ze bude Ital bylo jasno, ale favorit byl fiat Croma 2.4JTD..
Po oběti pár inzerátu, jsem stále nenašel to co hledám..V tom zapnu bazoš a tam jedna černá kráska... Okamžitě bylo rozhodnuto Croma šla na druhou kolej a já se vydal podívat na jedno GT z Rakouska.. Po usednout zavolant si mě to auto okamžitě získalo, ten design posed za volantem :smt055 No každý to určitě dobře zna :-D
Bohužel měla vice investic a já si řekl, ze se neunáhlim a ještě pohledam.. to se ukázalo jako dobre rozhodnutí, protože sem jednu našel v Blansku garážovanou, podle majitele i velice opecovavanou, nevahal jsem a alfu koupil... Má pár můšek co se původní majitel snažil "opravovat"

Teť ty zmíněné "mušky":

Nějaký expert auto zvedla na nesprávném místě a jsou oba Prahy trošku promačklé(to je největší Mucha) do zimi to musím nechat opravit.. popřípadě kdyby někdo znal dobrého karosaře v okolí Olomouce dejte vědět děkuji..

Lehce poškrabane přední sklo, ale mám pocit, že mi v letí kamínek na okno a bude nove :smt068 :-D

Par kosmetický vad na interiéru většinu už jsem opravil

Co je opraveno:

Výměna všech filtru a naplní...

Výměna ramen na přední nápravě

Destičky na předků

Kastilik spolujezdce

Navrácena originální řadicí páka stropní světlo

Na závěr se chci podělit s takový trošku kuriozitama..
Po demontáži krytu vzduchového filtru jsem našel menší bonus v podobě nůžek, mýdla a vteřinoveho lepidla... nevím co měl pan za mechanika, ale kopl bych ho do prdele!!!
Protože jak to tam mohl zapomenout?

Další věc pro mě nepochopitelná spolujezdcův v kastlik, pan tam namontoval magnety jak se dávají do špajzu :evil:
Přidám fotku ať kouknete... nechápu proč. Ja ten kastl sehnal Novej za 500kc

Doskakovani okna do těsnění.. další česky vynález. Speciálně namontovány tlačítko na doskok okna do těsnění..

Nepočítám ty kila chemoprenu co byli použity na autě...

Tímto se nechci bývalého majitele dotknou, ale spis poukázat, ze je lepší opravit než upravit!
Počítám, že v budoucnu najdu další překvapeni po domácím českém opravování, ale jsem připraven vše uvést do původního
stavu..

Koupě rozhodně nelituji auto je v dobře formě motor táhne paradně až to všechno doladim jsem přesvědčen, že bude dělat jen radost :smt007 :smt007 :smt007

Obrázek

Obrázek

Obrázek

upload png
Alfa romeo GT 1.9JTD

hubis78

Re: Hubis78 alfa GT 1.9JTD (2005)

Příspěvek od hubis78 » 16.4.2017, ned 21:17

Obrázek
Tady je opraveno do původního stavu.. vyměnil jsem komplet dveře i cely šuplíku

Obrázek
Tady jdou vyďet ty otvírací panty.. :cry:
Bylo tam i spousta nalepovaciho suchého zipu :cry:
image uploader
Alfa romeo GT 1.9JTD

Harous
SemTuFurt

Příspěvek od Harous » 16.4.2017, ned 22:17

Ty magnety jsou masakr... :smt033
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´

Hóky

Příspěvek od Hóky » 17.4.2017, pon 11:15

Pěknéé :) ty promáčklé prahy jsou fakt bolístka vetsiny GTcek co jsem videl a ze jich málo nebylo :) A jeste bych neco udělal s prednímy plasty v nárazníku a u masky...Ta stribrná je hodne kýčovitá a vypadá to dost levně..alespon dle mého :)
Aktuální:
Alfa Romeo GT JTD - Daily car
Alfa Romeo 156 JTD 8V - sold
"Vlastnit Alfu Romeo,je jako mít nevrlou,náladovou a věčně opilou přítelkyni...Ale vy ji milujete,protože má andělskou tvář a tělo supermodelky."

hubis78

Příspěvek od hubis78 » 17.4.2017, pon 15:45

Harous píše: 16.4.2017, ned 22:17 Ty magnety jsou masakr... :smt033
Ale už je vše jak má být.. díky bohu :-D
Alfa romeo GT 1.9JTD

hubis78

Příspěvek od hubis78 » 17.4.2017, pon 15:47

Hóky píše: 17.4.2017, pon 11:15 Pěknéé :) ty promáčklé prahy jsou fakt bolístka vetsiny GTcek co jsem videl a ze jich málo nebylo :) A jeste bych neco udělal s prednímy plasty v nárazníku a u masky...Ta stribrná je hodne kýčovitá a vypadá to dost levně..alespon dle mého :)
Je to průšvih no :evil: Doufám, ze najdu šikovného člověka co si stim poradí a vyrovná je..
Ty plasty je další věc, půjdou zase zpět na černo.. na mě to působí stejným dojmem :???:
Alfa romeo GT 1.9JTD

Odpovědět

Zpět na „Naše Alfy“