čili test potěší, já teda hlavně chválím tu formu - prostě měřit čas na nějakém (byť malém) okruhu, mít pěkné záběry z dronu, projet to v terénu..... to už chce nadšení pro věc.... klobouk dolů....

Pekne napísanéNehledě na mou osobní volbu však dneska musíme zvolit vítěze, kterým je se zanedbatelným bodovým náskokem Alfa Romeo Stelvio. Má svoje mouchy, ale dokáže do života přinést nefalšovanou řidičskou radost a vzrušení, na které jenom tak nezapomenete, zatímco u dvoulitrové varianty mimořádně kvalitního Porsche Macan po celodenní projížďce pouze zabouchnete dveře.
Jeden z nejlepších testů,co jsem vidělDuso píše: 22.6.2017, čtv 21:58 Ďalší podarený test - Autožurnál
https://www.youtube.com/watch?v=2ceKTAa ... e=youtu.be
Ne, to se dela jenom ve skodovceFranik píše: 24.6.2017, sob 12:46 mě neříkejte že se v Alfě nedělají tiskové auta. Ktery jsou proti serii někde jinde.
Škodná novinářské vozy také prodávala. Kamarád takto koupil do firmy Octavii o které později zjistil, že byla novinářská (propagační jízda s Loprajsem do Afriky jako "doprovodné" vozidlo). Taky se začala dost rychle srát po stránce elektriky a tak šla pryč.Venca.P píše: 24.6.2017, sob 15:37 Tak tohle asi bude taky o ekonomice. Kdo by ten servis novinářského auta platil. Při prodejích jaké tady jsou by se to nevyplatilo. Už jen to,že FCA novinářské vozy následně prodá jako předváděcí. A Vw je šrotuje myslím.
Tohle snad nemyslíš vážně.Venca.P píše: 24.6.2017, sob 15:37 Tak tohle asi bude taky o ekonomice. Kdo by ten servis novinářského auta platil. Při prodejích jaké tady jsou by se to nevyplatilo. Už jen to,že FCA novinářské vozy následně prodá jako předváděcí. A Vw je šrotuje myslím.
Nedávno jsem s ní potkal Lukáše Havlase, vezl to akorát z výměny spojky. Říkal, že toho má chuděra dost za sebou, ale zatím drží. Pořád je někde půjčená, není jednoduchý ji dostat ani na servis...Petr147 píše: 25.6.2017, ned 11:05 Co jsem o něm slyšel naposled, tak přijelo dost zdevastované z Maďarska... ale za tu dobu ho mohli už zbořit nebo prodat jako předváděčku![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti