Příspěvek
od MichalT » 8.1.2018, pon 10:36
Harous píše: 8.1.2018, pon 08:25
Problém auta který dostal k dispozici Koubek nebyl v tom, že by ve fabrice neprošlo nějakou speciální péčí. Problém vidím v tom, že to auto je po všech těch testech a předváděčkách doprasený a nikdo nedokáže zvednout prdel a to auto prohlídnout než ho předají k dalšímu testu...
Nevím jak to vlastně funguje, ale když jsem vracel náhradní auto - Giuliettu, tak jsem hlásil ztvrdlý gumičky stěračů, vhodnost přezutí na zimu a hlučný PZ tlumič a bylo mi řečeno, že moc děkují a řeknou to kolegyni, která to má na starosti (jestli jsem to správně pochopil, nějaká paní na recepci servisu). Zkrátka ty auta jdou z ruky do ruky a co lidi nenahlásí, to se nikdo nedozví, auto se akorát umyje a jde dál, nikdo ho tam neprojíždí a nedělá na něm servisní prohlídku po každém zapůjčení. A že lidi nenahlásí nic to mě nepřekvapuje, protože jedni jsou pařezové, co k tomu nemají vztah a ani nic neslyší a druzí se bojí aby to nebylo na ně a nemuseli něco platit.
Já bych se na všechny tyhle blogery, vlogery, youtubery, autičkáře a podobný amatéry vykašlal, beztak ty auta akorát ničí (autickar naboural 3 auta ze 3 půjčených - 4C nárazník, 124 zadní kolo a Stelvio čumák), jejich recenze jsou k prdu protože je "z 90%" čtou lidi který nejsou cílovou skupinou (vyznavači japonských zadokolek, na které ale stejně nemají peníze) a dával bych to jen uznávaným novinářským profesionálům a byl by klid. Když se podíváte na 90% recenzí na Quadrifoglio, tak v každým tom videu neustále hoří gumy a auto letí někde bokem. Je naopak úctyhodný, že to vůbec ty auta už po dva roky zvládají prakticky bez poruchy mechaniky - to už ale nikdo nikde nezmíní.
Franik: no Alfa evidentně ne

Giulia Quadrifoglio
156 2,4 JTD
147 1,9 JTD
Ex: 159 2,0 JTDm, 156 2,0 TS, 156 1,9 JTD, 164 2,5 TD, 164 3,0 V6, Giulia Veloce 280 CV, 166 2,4 JTD