pokial s kruzkom nebjdete tocit, on sadne iba do jednej polohy konektorom hore. Maju to celkom fajn vymyslene. Inac najhorsia praca hodit tu zavlacku na ruru....ostatok je ako to ja hovorim - lego pre dospelých
 pokial s kruzkom nebjdete tocit, on sadne iba do jednej polohy konektorom hore. Maju to celkom fajn vymyslene. Inac najhorsia praca hodit tu zavlacku na ruru....ostatok je ako to ja hovorim - lego pre dospelých Druhý krát by som to vazne uz nerobil
 pokial s kruzkom nebjdete tocit, on sadne iba do jednej polohy konektorom hore. Maju to celkom fajn vymyslene. Inac najhorsia praca hodit tu zavlacku na ruru....ostatok je ako to ja hovorim - lego pre dospelých

. Nevím přesně,kde hodit dotaz a jestli jsem špatně,tak se omlouvám. Potřeboval bych koupit expanzku na chlad.kapalinu i s víčkem-novou. Nemohli by jste mi poradit,kde by se dala koupit za slušné peníze? AR 1.9 JTD 85 kw . Díky
 . Nevím přesně,kde hodit dotaz a jestli jsem špatně,tak se omlouvám. Potřeboval bych koupit expanzku na chlad.kapalinu i s víčkem-novou. Nemohli by jste mi poradit,kde by se dala koupit za slušné peníze? AR 1.9 JTD 85 kw . Díky 
  . Pokud by někdo věděl o něčem levnějším,sem s tím
 . Pokud by někdo věděl o něčem levnějším,sem s tím 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host