jsem přemýšlel něco nejspíš v ropě s přijatelnou spotřebou na delší cesty do práce a pokukoval jsem po 156 a 159, ačkoliv požadavky jsem měl dosti protichůdné...(nafta s přijatelnou spotřebou a nejlépe awd)nějakou chvíly jsem se pomalu smiřoval s tím ,že volba nakonec padne na nějaký koncern i když jsem i pokukoval po lpg subaru ale ten plyn moc nemusím...no ale nakonec jsem tak lítal po mobile rozklikával v panelech porovnával koukal...zaujal mne cross ale byl přes limit který jsem si řekl ,že dám za auto...po změně nějakých parametrů vyhledávače jsem se opět prokousával spoustou nabídek top vozů když v tom se opět objevil skoro stejný cross no nedalo mi to proklikal jsem se zpět k předchozímu porovnával a vypadalo to na totožné auto jen s nižší cenou napdalo mě původní stránku s inzerátem reflashnout a ejhle...stejné auto na které jsem koukal jen ale nižšší cena než před deseti minutama

no a bylo,ještě ten den kamarád z de mobilu volal a třetí den jsme se jeli po práci kouknout,auto tedy půl roku stálo,ale stav vůči ceně kterou jsme ještě o pár euro okecali celkem odpovídající,auto nemělo ten správný zátah,hulilo,kulisa řezení je zatuhlá(zatím pořád) každopádně ještě ten den jsme sepsali kupní smlouvu a auto jsme zaplacené opustili s tím ,že o víkendu ho odvezem na podvalu.
převoz v pohodě a teď už to stojí pár dní na zdviži a řeším nějaké ty provozní základní věci + se stále nemůžu rozhoupat jestli nové origo turbo,repas,nový střed od melettu...takže takto jsem ke q4 přišel já...téměř jak slepej k houslím