Dneska se doučíš v BrněJojo píše: 3.5.2018, čtv 13:03 na QV dojazd začne neskutočne padať keď mu stúpiš na krk,a ver tomu že ťa to baví na to šlapať. Ja sa s nim troska ešte učím![]()

Dneska se doučíš v BrněJojo píše: 3.5.2018, čtv 13:03 na QV dojazd začne neskutočne padať keď mu stúpiš na krk,a ver tomu že ťa to baví na to šlapať. Ja sa s nim troska ešte učím![]()
Ok, beru chápu a rozumím. Ale zase naopak příklad z praxe. Aut jsem měl cca 8 a vždy dojížděl většinou na pár l v nádrží a to co popisuješ se mi nikdy nestalo. Fakt nikdy. S jedním najeto 280K, druhým 180K, další 40K, potom 80K a naposled A6 v ropě taky cca těch 180K a nikdy nic. Nemluvě o firemních Sprinterech.Jindra píše: 3.5.2018, čtv 11:20 Kroutím hlavou a nevěřím svým očím. Nedojíždět nádrž do sucha má ještě jeden důvod. Na dně nádrže je svinstvo, které nacucne čerpadlo. Nevěřím na dokonalé benzinové filtry. Mluvíte sice o nových autech, kde nebudou letité usazeniny, ale kdyby jste věděli co se u pumpy dá načepovat do nádrže s benzinem, už by jste to nedělali. Věřte, mám s tím bohaté zkušenosti!
mam taku nevyhodu, vsimam si veci ktore vacsina povazuje za blbosti. A zas naopak si niekedy nevsimnem nieco co vsetci povazuju za velmi doleziteMichalT píše: 1.1.2020, stř 20:27 což by sedělo s tím co jsi psal v červenci, tedy se tímto omlouvám, že jsem Ti nevěřil.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host