Sorry za
 , ale musel jsem
, ale musel jsem  (když tak to smažu, pokud je to už příliš přes čáru
 (když tak to smažu, pokud je to už příliš přes čáru  )
)EDIT: Abych nebyl úplně OT, zas tak hrozné jak tu někteří podávají to není, ale taky bych upřednostnil tu originální verzi
 Jenže proti gustu....
 Jenže proti gustu.... 

, ale musel jsem
, ale musel jsem  (když tak to smažu, pokud je to už příliš přes čáru
 (když tak to smažu, pokud je to už příliš přes čáru  )
) Jenže proti gustu....
 Jenže proti gustu.... 

A to je asi tak vše
 A to je asi tak vše  

Já už potajnu byl včera 159 taky okouknout a vypadá moc dobře, předek se mi moc líbí
 Já už potajnu byl včera 159 taky okouknout a vypadá moc dobře, předek se mi moc líbí 
 Zatím v této barevné kombinaci, na sezónu v nějaké jednotné
 Zatím v této barevné kombinaci, na sezónu v nějaké jednotné 

Takže středový díl nový. Holt i takové věci se dějí. Taky se nahodily kola a gumy s rozměrem, co tam mají být
 Takže středový díl nový. Holt i takové věci se dějí. Taky se nahodily kola a gumy s rozměrem, co tam mají být  Takže je teď auto, až na pár drobností, v sérii
 Takže je teď auto, až na pár drobností, v sérii  

navrch huj, vespod hnuj
 navrch huj, vespod hnuj 
 Vědělo se, že středový díl je na tom hůř, jen se doufalo, že to ještě chvilinku zvládne
 Vědělo se, že středový díl je na tom hůř, jen se doufalo, že to ještě chvilinku zvládne 

(foto upraveno)
 (foto upraveno) 

) nesedí vůbec nic. Ale s tím si nějak poradím
 ) nesedí vůbec nic. Ale s tím si nějak poradím   

) mě asi ukamenují, ale mně se to prostě líbí a pojedu si dál tu svou
  ) mě asi ukamenují, ale mně se to prostě líbí a pojedu si dál tu svou  Jedná se o nástavce Clinched, vepředu je model Glider +7cm na stranu, vzadu Slider +12cm na stranu. Reálně ale kvůli tvaru GTV jsou ty hodnoty rozšíření  cca o dva centimetry menší. Na fotkách je vidět zatím jen TESTFIT, takže se lemy jen přiložily a nejde to až tak moc hodnotit, jelikož až budou spasované s autem na přesno, bude to zase o něčem úplně jiném. Nehledě na kola.
 Jedná se o nástavce Clinched, vepředu je model Glider +7cm na stranu, vzadu Slider +12cm na stranu. Reálně ale kvůli tvaru GTV jsou ty hodnoty rozšíření  cca o dva centimetry menší. Na fotkách je vidět zatím jen TESTFIT, takže se lemy jen přiložily a nejde to až tak moc hodnotit, jelikož až budou spasované s autem na přesno, bude to zase o něčem úplně jiném. Nehledě na kola.  A to je teprve jedna z mála šíleností, co je v plánu na příští rok
 A to je teprve jedna z mála šíleností, co je v plánu na příští rok   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti